Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo TAB 2 A10-30

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A10-30
Tablet – Qualcomm Snapdragon Quad Core MSM8909, dotykový 10,1" 1280×800 IPS, RAM až 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, voliteľný LTE (4G) modem, micro USB, microSDHC až 32GB, webcam 2Mpx + 5Mpx, 7000mAh batéria, Google Android
Kód:  NT210e4f3NAD Stránky výrobcu

Lenovo TAB 2 A10-30

Nový tablet na platforme Android  Lenovo TAB 2 A10-30 ponúka bohatú výbavu, špičkový displej a moderný hardvér v kompaktnom tele. Prednej strane dominuje kvalitný IPS displej s uhlopriečkou 10,1" a fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx. V tenkom tele tabletu sa ukrýva výkonný štvorjadrový procesor, ktorý sa postará o bezproblémový multitasking a rýchlu odozvu systému. Interné úložisko s kapacitou 16 GB poskytne veľa miesta pre ukladanie vašich multimediálnych súborov.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvorjadrový procesor
  • Jemné rozlíšenie displeja 1 280 × 800 pixelov
  • Veľký IPS displej so širokými pozorovacími uhlami
  • Podpora dotykového ovládania až desiatimi prstami
  • 4G LTE modem pre dátové pripojenie
  • Dva predné reproduktory
  • Dvojica fotoaparátov
  • Batéria s vysokou kapacitou

Až 10 hodín zábavy

Vďaka kvalitnému displeju a veľkému rozšíriteľnému úložisku je tablet predurčený pre multimediálny obsah. V tom prípade určite oceníte kvalitné reproduktory a jemné rozlíšenie panelu. Na zadnej strane nájdeme kvalitný 5 Mpx fotoaparát. Vo výbave samozrejme nechýba ani Bluetooth, WiFi a LTE modem. Batéria tabletu umožňuje až 10 hodín nepretržitého používania.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A10-30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A10-30 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A10-30 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A10-30 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A10-30.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií