Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White
4,5 2 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8382 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 7 "1024x600 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G modem, webkamera 0.3 Mpx + 2Mpx, Google Android 4.4
Kód:  NT210c6u Produktové číslo:  59435901 Stránky výrobcu
Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White Predaj skončil

Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White

Atraktívne tabliet stvorený pre zábavu doma i na cestách. Tablet sa chváli nízkou hmotnosťou (len 269 g) a štíhlym prevedením. Luxusnému vzhľadu prispievajú hranatejší tvary a kvalitné materiály. Nechýba parádny displej s technológiou IPS alebo dva fotoaparáty pre zachytenie každej momentky. Tabliet je perfektnou voľbou pre milovníkov hudby a všetkých, ktorí pri konzumácii zábavy vyžadujú kvalitné ozvučenie, displej špičkovej kvality a zároveň nechcú za tabliet platiť horibilné sumy.

Hlavné prednosti:

  • Atraktívny vzhľad v štyroch štýlových farbách
  • Kvalitný displej IPS s vysokým rozlíšením
  • Zvuková technológia Dolby pre čistý zvuk
  • Dvojica fotoaparátov
  • Slot pre kartu SIM - podpora bežných hlasových hovorov

Perfektné podívaná

Displej s uhlopriečkou 7 "ponúkne žiarivé a jasné farby s jemným rozlíšením (1024 x 600). To má na svedomí technológie IPS a sklo Infinity Glass, ktoré prekrýva celý predný panel a rozširuje zorné pole. Výsledkom sú veľké pozorovacie uhly pre pohodlné sledovanie HD videií . Vďaka veľmi tenké a vysoko transparentný dotykovej obrazovke je navyše zobrazenie detailnejšie a ostrejšie.

Dvojica fotoaparátov

Tablet disponuje hneď dvoma fotoaparátmi. Zadné s rozlíšením 2 MPx umožní zhotovovať nádherné fotografie. Naopak s prednou kamerou ľahko vyfotíte obľúbené selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Veľké úložisko je možné rozšíriť pamäťovou kartou a vy tak môžete robiť skvelé snímky bez obmedzenia.

Vysoký multimediálny výkon

V tenkom tele tabletu sa ukrýva výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zabezpečuje lepšiu multitasking a plynulejšie prácu so systémom Android vo verzii 4.4 KitKat. Eliminuje akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie - skvelá správa pre filmových nadšencov a hráčov. Multimediálny zážitok už len dopĺňajú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby.

Funkcie telefónu

S chytrou technológiou GPS, ktorú možno prevádzkovať aj offline, sa už nikdy nestratíte. Navyše má tablet slot pre kartu SIM a podporuje 3G pripojenie. Nie je tak problém kdekoľvek surfovať po internete a využívať hlasové hovory ako s bežným telefónom.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A7-30 Pearl 3G Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A7-30 Pearl 3G Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A7-30 3G Pearl White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií