Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony
4,7 23 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8161 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 8" 1280×800 IPS, RAM 1GB, eMMC 8GB, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSDHC až 32GB, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, batéria 4290mAh, Google Android 5.0
Kód:  NT210d5d6 Produktové číslo:  ZA030062CZ Stránky výrobcu

Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony

Kvalitný tablet s krásnym dizajnom Lenovo TAB 2 A8-50 ponúka bohatú výbavu a štíhle spracovanie za rozumnú cenu. Nechýba mu parádny displej s technológiou IPS alebo dva fotoaparáty pre zachytenie každej momentky. Tablet je perfektnou voľbou pre milovníkov hudby a všetkých, ktorí pri zábave vyžadujú kvalitné ozvučenie, displej špičkovej kvality a zároveň nechcú za tablet platiť horibilné sumy.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívny vzhľad
  • Kvalitný displej IPS s vysokým rozlíšením
  • Zvuková technológia Dolby Atmos pre čistý zvuk
  • Dvojica fotoaparátov

Perfektný obraz

Displej s uhlopriečkou 8" ponúkne žiarivé a jasné farby s jemným rozlíšením 1 280x800. Panel IPS zaručuje veľké pozorovacie uhly pre pohodlné sledovanie HD videí. Vďaka veľmi tenkej a vysoko transparentnej dotykovej obrazovke je zobrazenie detailnejšie a ostrejšie.

Dvojica fotoaparátov

Tablet disponuje hneď dvomi fotoaparátmi. Zadný s rozlíšením 5 MPx umožní robiť nádherné fotografie. Naopak, s prednou 2 Mpx kamerou ľahko vyfotíte obľúbené selfí alebo sa spojíte s rodinou či priateľmi. Veľké úložisko je možné rozšíriť pamäťovou kartou a vy tak môžete robiť skvelé snímky bez obmedzení.

Vysoký multimediálny výkon

V tenkom tele tabletu sa ukrýva výkonný 4-jadrový procesor pre lepší multitasking a plynulejšiu prácu so systémom Android vo verzii 5.0 Lollipop. Eliminuje akékoľvek oneskorenia - skvelá správa pre filmových nadšencov a hráčov. Multimediálny zážitok dopĺňajú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

De na tomto tabletu hrát pokemon go?

Dobrý den, ráda bych si ke koupi objednala i základní nastavení tabletu. V nabídce tato služba není uvedena, jak mám v objednávce o tuto službu požádat? Děkuji

Mohl bych se zeptat jak se zbavit opakovaného spouštění Androidu??

Dobrý den: viz tex z popisu produktu:Toto zařízení podporuje pouze paměťové karty formátované pro souborový systém FAT32 o maximální velikosti svazku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložit pouze soubory do velikosti 4 GB. Jak tomu mám rozumět? Na SD kartu o kapacitě 32 mi v tabletu půjde uložit jen 4GB? Takže reálné zvýšení paměti je možné jen o 4 GB? Děkuji, Kučera

Dobrý den, kde seženu uživatelskou příručku k tomuto tabletu. Děkuji

Je mozne pripojit tento tablet na internet pres sim kartu?

Dobrý den, obsahuje uvedený tablet Lenovo TAB 2 50 Ebony i slot na SIM, dá se používat i jako MT ?

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A8-50 Ebony.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií