Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White
4,5 32 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8161 Quad Core 1.3GHz, dotykový 8 "1280x800 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSDHC až 32GB, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, batérie 4290mAh, Google Android 5.0
Kód:  NT210d5e4 Produktové číslo:  ZA030034CZ Stránky výrobcu

Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White

Kvalitné a nádherne dizajnovaný tablet Lenovo TAB 2 A8-50 ponúka bohatú výbavu a štíhle prevedenie za rozumnú cenu. Nechýba parádny displej s technológiou IPS alebo dva fotoaparáty pre zachytenie každej momentky. Tablet je perfektnou voľbou pre milovníkov hudby a všetkých, ktorí pri konzumácii zábavy vyžadujú kvalitné ozvučenie, displej špičkovej kvality a zároveň nechcú za tablet platiť horibilné sumy.

Hlavnou prednosťou:

  • Atraktívny vzhled v dvoch štýlových farbách
  • Kvalitný displej IPS s vysokým rozlíšením
  • Zvuková technológia Dolby Atmos pre čistý zvuk
  • dvojica fotoaparátov

perfektné podívaná

Displej s uhlopriečkou 8 "ponúkne žiarivé a jasné farby s jemným rozlíšením 1280x800. Panel typu IPS zaručuje veľké pozorovacie uhly pre pohodlné sledovanie HD videí. Vďaka veľmi tenké a vysoko transparentné dotykovej obrazovke je navyše zobrazenie detailnejšie a ostrejšie.

dvojica fotoaparátov

Tablet disponuje hneď dvoma fotoaparátmi. Zadné s rozlíšením 5 MPx umožní robiť nádherné fotografie. Naopak s prednou 2Mpx kamerou ľahko vyfotíte obľúbené selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Veľké úložiska je možné rozšíriť pamäťovou kartou a vy tak môžete robiť skvelé snímky bez obmedzenia.

Vysoký multimediálny výkon

V tenkom tele tabletu sa ukrýva výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje lepší multitasking a plynulejšie prácu so systémom Android vo verzii 5.0 Lollipop. Eliminuje akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie - skvelá správa pre filmových nadšencov a hráčov. Multimediálny zážitok už len dopĺňajú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
1 GB (1 024 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
1 GB (1 024 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB (32 768 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory tabletu
micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz Hotovo!
Model procesora
MediaTek MT8161 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
211 mm (21,1 cm) Hotovo!
Šírka
124 mm (12,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
10,1 mm (1,01 cm) Hotovo!
Hmotnosť
332 g (0,33 kg) Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možnosť do tohto tabletu vložiť aj SIMkartu, aby som tam mohol surfovať aj s mobilným internetom ?

Dobrý den, chtěla jsem si k tabletu Lenovo IdeTab 2 A8-50 prostřednictvím redukce USB female/male (PREMIUMCORD USB redukce USB A/female - Micro USB/male) připojit flash disk - tablet ale disk nenačetl (zkoušela jsem více flashdisků), disk se neobjevil ani jako rozpoznaný v programu Total commander. V konektoru problém není - tablet se jeho prostřednictvím normálně nabíjí i jsem s ním tablet propojila s PC. Kde by mohl být problém? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A8-50 Pearl White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií