PET AD homeoffice

Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black
3,8 6 hodnotení
Tablet - MediaTek Quad Core 1.0 GHz, dotykový 7" 1024 x 600 IPS, RAM 1 GB, eMMC 16 GB, GPS, WiFi 802.11bgn, bluetooth 4.0, micro USB, microSD až 64 GB, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, batéria 3450 mAh, Google Android 6.0
37,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NT210g3h Produktové číslo:  ZA110156CZ Stránky výrobcu
Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black 37,60 € Použité

Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black

Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Kompaktný tablet od spoločnosti Lenovo v tmavo sivom vyhotovení, vhodný nielen pre vaše hravé deti. Je vybavený 7" IPS displejom, ktorý sa vyznačuje verným podaním farieb. O plynulý chod sa postará štvorjadrový procesor MediaTek s frekvenciou 1,0 GHz. K ďalšej výbave patrí 5 Mpx zadný fotoaparát, ktorý vám poslúži na zachytenie neopakovateľných okamihov. Pre selfie snímky či pre videohovory možno využiť praktický predný 2 Mpx fotoaparát. V prednej časti sa nenachádzajú žiadne tlačidlá, sú totiž integrované priamo v operačnom systéme, ktorým je Android 6. Na boku sa nachádzajú tlačidlá na ovládanie hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti

  • kvalitný multidotykový displej
  • adaptívna úprava jasu a kontrastu
  • vhodný pre deti
  • Android 6 Marshmallow

Optimalizovaný pre deti

Zdieľajte tablet s celou rodinou, a to vrátane detí. Tablet ponúka režim pre viacerých rôznych používateľov. Vďaka tomu vám zostane vaše individuálne nastavenie a predvoľba bez toho, aby vám do nich deti mohli zasiahnuť. Jeden z režimov je určený práve pre nich. Takzvaný detský režim má zabezpečený internetový prehliadač, do ktorého môžete kontrolovať prístup. Deti sú tak pri surfovaní na internete v bezpečí. Vďaka adaptívnemu displeju tiež pomáha pred únavou očí, pretože automaticky reguluje mieru jasu a kontrastu.

Vyššia odolnosť

Nielen kvôli deťom, zariadeniu hrozí stále nebezpečenstvo poškodenia, či už pádom či namočením. S Tab3 môžete byť bez obáv. So stupňom krytia IP52 je odolný proti poliatiu (nie však vodotesný a znesie aj hrubšie zaobchádzanie. Čiastočne je ochránený tiež proti vniknutiu prachu. 

Batéria:
3 450 mAh Li-Pol

Napájanie:
5 V, 1,5 A

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den..chci se zeptat zda jde do tabletu dát sim...

Dobry den, potrebujem obal na tento tablet. ale taky ktory sa da pouzit aby stal (existuje na Tab 2)

Je možné dostat fakturu bez hlavičky příjemce když to chci pro firmu?

Umí OTG

Dobrý den,chci se zeptat jestli se z toho může volat???

.

Dobrý den, kdy prosím Vás plánujete zařadit do prodeje verzi s 8" obrazovkou? Díky!

Príslušenstvo pre Lenovo TAB 3 7 16 GB Slate Black
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií