Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White
Tablet - MediaTek MT8735P Quad Core 1 GHz, dotykový 8" 1280 x 800 IPS, RAM 2 GB, eMMC 16 GB, GPS, WiFi 802.11bgn, bluetooth 4.0, LTE (4G), micro USB, microSD až 64 GB, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, batéria 4290 mAh , Google Android 6.0
Kód:  NT210g4i Produktové číslo:  ZA180053CZ Stránky výrobcu
Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White Predaj skončil

Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White

Hledáte atraktívne 8 "tablet na zábavu i prácu za nízku cenu? Potom sa vám bude páčiť Lenovo TAB 3 8, ktorý má všetko, čo má poriadny tablet mať. Menujme napríklad kvalitný IPS displej s širokými pozorovacími uhlami, dvojicu fotoaparátov, poriadny zvuk alebo telo tenké len 8,9 mm. 

kľúčové vlastnosti

  • 8 "HD IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami
  • Predné a zadné fotoaparáty pre okamžité zdieľanie fotografií
  • Integrovaná satelitná GPS navigácia
  • Zabudovaný modul 4G / LTE
  • Čistejší a realistickejší zvuk s technológiou Dolby
  • Nízka hmotnosť a 8 hodín výdrže batérie na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 6.0 Marshmallow
  • Výkonný procesor zabezpečí plynulé a pohodlné používanie

skvelé zobrazenie

Displej s uhlopriečkou 8 "má jemné rozlíšenie 1 280 × 800 a technológii IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky.Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní, sledovaní filmov vo viacerých ľuďoch. Poteší tiež dvojica fotoaparátov. Zadné s rozlíšením 5 Mpx zaobstará perfektné fotky z každodenného života a predné 2Mpx kamerkou ľahko vyfotíte selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky bez obmedzenia sa budú ukladať na vnútornej úložiska alebo pamäťovú kartu s kapacitou až 64 GB.

Nikdy nekončiaci zábava

Aby všetko bežalo plynule, tablet dostal štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje lepšie multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 6.0. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejší, plynulejšie a efektívnejšie interakciu bez zdržania či oneskorovanie. Na jeden dotyk sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Multimediálny zážitok ďalej vylepšujú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby a ničím nerušenú zábavu po dlhú dobu zaistí až 8 hodín výdrže na batériu. 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud si koupím SIMku, lze s tímto tabletem i telefonovat?

Dobrý den, má tento tablet slot pro SIM kartu? případně jakou? Děkuji

Má tento tablet mikrofon?

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 3 8 16 GB LTE Polar White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 8 16GB LTE Polar White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 8 16GB LTE Polar White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 8 16GB LTE Polar White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 3 8 16GB LTE Polar White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií