Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black
4,1 12 hodnotení
Tablet – displej 10.1 " 1280 × 800 IPS, Qualcomm Snapdragon MSM8917 1.4 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB + pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, LTE, webkamera 5 Mpx + 2 Mpx, výdrž batérie až 12 h, hmotnosť 505 g, micro USB, Android 8.0 Oreo
Kód:  NT210h5r Produktové číslo:  ZA2K0108CZ Stránky výrobcu

Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black


Tablet pre celú rodinu

Lenovo TAB 4 10 je ďalší prírastok do tohto radu populárnych tabletov. Tento model sa vyznačuje predovšetkým tým, že je ideálny pre celú rodinu. Bez problémov ho môžete využívať ako na prácu, tak i napr. zabavenie detí. Navyše každý užívateľ rodiny môže mať svoj účet s heslom a rozdielnym nastavením. Tiež zaujme štýlovým vyhotovením, ale predovšetkým svojim výkonom, skvelým 10,1" IPS displejom, špičkovým Dolby Atmos zvukom a veľmi dlhou výdržou batérie. 


Kľúčové vlastnosti Lenovo TAB 4 10 32 GB LTE Black

  • 10,1" IPS displej s HD rozlíšením
  • Zvuk s technológiou Dolby Atmos
  • Slot na pamäťovú kartu microSD (až 128 GB)
  • Dlhá výdrž - až 12 hodín v režime WiFi (až 20 pri bežnom používaní)
  • Podpora LTE
  • Možno zakúpiť rôzne príslušenstvo – kryty, filtre či klávesnice

Pohlcujúce zobrazenie v podaní TAB 4

Rodinný tablet Lenovo TAB 4 10 je ideálnym prostriedkom pre zábavu. Jeho veľký displej priam nabáda k sledovaniu filmov, videí vo vysokom rozlíšení či fotografií. Širokouhlý displej s HD rozlíšením (1 280 × 800 px) ponúka ohromujúci vizuálny zážitok. 


Zvuk Dolby Atmos

Nechýbajú ani fotoaparáty, zadný disponuje rozlíšením 5 Mpx a predný 2 Mpx. Dva predné reproduktory s technológiou Dolby Atmos vás uchvátia. Ohromujúci zvuk v podaní tejto jedinečnej technológie si vychutnáte aj so slúchadlami.  


Lenovo TAB 4 10 LTE – výkonný a kompaktný

Tablet váži iba 505 g a jeho hrúbka je 8,4 mm. Aj napriek tomu sa do neho podarilo umiestniť veľmi výkonný hardvér. Procesor Qualcomm Snapdragon 425 v kombinácii s 2 GB RAM a 32 GB úložiskom poskytuje dostatok výkonu pre vaše aplikácie, hry a multimédiá. Reakcie zariadenia budú svižné a bez problémov zvládne aj náročné úlohy. Lenovo TAB 4 10 pracuje pod operačným systém Google Android 7.1 Nougat s veľmi prívetivým užívateľským rozhraním.


Príslušenstvo pre váš nový tablet

Pre spríjemnenie práce možno samostatne dokúpiť bluetooth klávesnicu, ktorá slúži ako stojan a ochranný obal. Pre deti naopak môžete zakúpiť napr. nárazuvzdorný kryt, filter pre citlivé oči či zábavné samolepky. Samozrejmosťou je možnosť zablokovania nevhodného obsahu.


 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné k tomuto tabletu použít Kids case?

Dobrý den, má tento tablet mikrofon pro komunikace po skypu. Děkuji

Máte v ponuke OTG redukcie k tomuto tabletu ?

Aký flash disk je vhodný k tomuto tabletu a máte taký ?

Dobrý deň. Píšete že podporuje OTG. Ja mám USB 3.0 flash disk 128 GB a nepasuje mi do tabletu. Flash disk Má OTG.

Dobrý deň, podporuje tento tablet pripjenie na 4G mobilný internet cez SIM kartu 4ka ?

ma tablet slot na SIM kartu?

poví někdo , má ten to tablet slot na sim na voláni? nebo který z nabíz. tabletu jej ma...

Dobrý den přeji, je možné k tomuto tabletu dokoupit klávesnici? Díky

unboxing tabletu Odkaz do neznáma

12
Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 4 10 32GB LTE Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií