Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny
5 2 hodnotení
Tablet – Qualcomm MSM8953 Octa Core 2.0GHz, Touch 10.1",1920×1200 IPS, RAM 3GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 2.0 2.0, microSD, webkamera 5Mpx + 8Mpx, 7000mAh batéria, Google Android 7.0 Nougat
Kód:  NT210h5w Produktové číslo:  ZA2M0102CZ Stránky výrobcu
Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny Predaj skončil

Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny


Tenký a odolný tablet pre celú rodinu

Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black je prémiový tablet, ktorého funkcie využije celá rodina. Na prvý pohľad zaujme prekrásnym dizajnom, skvelým výkonom a zvýšenou odolnosťou. Ďalej má moderný kryt z dvojitého skla, brániaci poškriabaniu a poškodeniu pri nárazoch. Navyše každý člen rodiny môže mať svoj účet s heslom a rozdielnym nastavením. Aj preto je skvelou voľbou pre celú rodinu. Môžete s ním pracovať, ale aj napr. zabaviť deti. 


Kľúčové vlastnosti tabletu Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black

  • 10,1" IPS displej s Full HD rozlíšením
  • Zvuk s technológiou Dolby Atmos
  • Odolný kryt z dvojitého skla
  • Slot na pamäťovú kartu microSD (až 128 GB)
  • Dlhá výdrž - až 12 hodín v režime WiFi (až 20, pri bežnom používaní)
  • Integrovaná čítačka odtlačkov prstov v tlačidle
  • Možnosť zakúpiť rôzne príslušenstvo - kryty, filtre či klávesnice

Pohlcujúce zobrazenie v podaní TAB 4

Rodinný tablet Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black je ideálnym prostriedkom pre zábavu. Jeho veľký displej priam nabáda k sledovaniu filmov, videí vo vysokom rozlíšení či fotografií. Širokouhlý displej s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 200 px) ponúka ohromujúci vizuálny zážitok. 


Zvuk Dolby Atmos

Dva predné reproduktory, s technológiou Dolby Atmos, vás uchvátia. Ohromujúci zvuk v podaní tejto jedinečnej technológie si vychutnáte aj so slúchadlami. Tabletu Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black nechýbajú ani fotoaparáty, zadný disponuje rozlíšením 8 Mpx a predný 5 Mpx.


Lenovo TAB 4 10 Plus - výkonný a kompaktný

Tablet váži iba 505 g a jeho hrúbka je 8,4 mm. Aj napriek tomu sa do neho podarilo umiestniť veľmi výkonný hardvér. Procesor Qualcomm Snapdragon 625 v kombinácii s 3 GB RAM a 16 GB úložiskom poskytuje dostatok výkonu pre vaše aplikácie, hry a multimédiá. Samozrejmosťou je moderný konektor USB-C. Reakcie zariadenia budú svižné a bez problémov zvládne aj náročné úlohy. Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black pracuje pod operačným systém Google Android 7.0 Nougat, s veľmi prívetivým užívateľským rozhraním.


Ľahký prístup k svojmu účtu

V tlačidle na prednej strane sa ukrýva čítačka odtlačkov prstov, ktorá ešte viac uľahčuje používanie jednotlivých účtov v rámci rodiny. Stačí priložiť prst a v okamihu ste na tablete Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black prihlásení vo svojom účte, kde máte vlastné nastavenia, tapetu a účet na sociálnej sieti.


Príslušenstvo pre váš nový tablet

Na spríjemnenie práce možno samostatne dokúpiť Bluetooth klávesnicu, ktorá slúži ako stojan a ochranný obal. Pre deti naopak môžete k tabletu Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black zakúpiť napr. nárazuvzdorný kryt, filter pre citlivé oči, či zábavné samolepky. Samozrejmosťou je možnosť zablokovania nevhodného obsahu.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tento tablet přes konektor USB-C připojit k TV přes HDMI?

Dobrý den, je prosím možné tento tablet připojit ke klávesnici? A případně jaké?

Zajímalo by mne, jestli má tablet automatické vypnutí a zapnutí.

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií