Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White
5 2 hodnotení
Tablet - Qualcomm MSM8953 Quad Core 2.0GHz, dotykový 8 "1920x1200 IPS, RAM 4GB, eMMC 64GB, GPS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 4G / LTE, USB-C, microSD až 128GB, webkamera 5 Mpx + 8 Mpx, batérie 4850mAh, Google Android 7.0 Nougat
Kód:  NT210h3k Produktové číslo:  ZA2F0078CZ Stránky výrobcu

Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White


Tenký a odolný tablet pre celú rodinu

Lenovo TAB 4 8 Plus je prémiový tablet, ktorého funkcie využije celá rodina. Na prvý pohľad zaujme prekrásnym dizajnom, skvelým výkonom a zvýšenou odolnosťou vďaka modernému krytu z dvojitého skla brániaceho poškriabaniu a poškodeniu pri nárazoch. Navyše každý užívateľ rodiny môže mať svoj účet s heslom a rozdielnym nastavením. Aj preto je skvelou voľbou pre celú rodinu - môžete s ním pracovať, ale aj napr. zabaviť deti. 


Kľúčové vlastnosti Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64 GB White

  • 8" IPS displej s Full HD rozlíšením
  • Zvuk s technológiou Dolby Atmos
  • Odolný kryt z dvojitého skla
  • Slot na pamäťovú kartu microSD (až 128 GB)
  • Podpora LTE
  • Dlhá výdrž - až 1,5 dňa bežného používania
  • Integrovaná čítačka odtlačkov prstov v tlačidle

Pohlcujúce zobrazenie v podaní TAB 4

Rodinný tablet Lenovo TAB 4 8 Plus je ideálnym prostriedkom pre zábavu. Jeho veľký displej priamo nabáda k sledovaniu filmov, videí vo vysokom rozlíšení alebo fotografií. Širokouhlý displej s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 200 px) ponúka ohromujúci vizuálny zážitok. 


Zvuk Dolby Atmos

Nechýbajú ani fotoaparáty, zadný disponuje rozlíšením 8 Mpx a predný 5 Mpx. Dva predné reproduktory s technológiou Dolby Atmos vás uchvátia. Ohromujúci zvuk v podaní tejto jedinečnej technológie si vychutnáte aj so slúchadlami.  


Lenovo TAB 4 8 Plus LTE - výkonný a kompaktný

Tablet váži iba 300 g a jeho hrúbka je 7 mm. Aj napriek tomu sa do neho podarilo umiestniť veľmi výkonný hardvér. Procesor Qualcomm Snapdragon 625 v kombinácii s 4 GB RAM a 64 GB úložiskom poskytuje dostatok výkonu pre vaše aplikácie, hry a multimédiá. Samozrejmosťou je moderný konektor USB-C. Reakcie zariadenia budú svižné a bez problémov zvládne aj náročné úlohy. Lenovo TAB 4 8 Plus pracuje pod operačným systém Google Android 7.0 Nougat a veľmi prívetivým užívateľským rozhraním.


Ľahký prístup k svojmu účtu

V tlačidle na prednej strane sa ukrýva čítačka odtlačkov prstov, ktorá ešte viac uľahčuje používanie jednotlivých účtov v rámci rodiny. Stačí priložiť prst a v okamihu ste prihlásení vo svojom účte, kde máte vlastné nastavenia, tapetu a účet na sociálnej sieti.


Tablet vhodný aj pre deti

Pre deti môžete samostatne zakúpiť napr. nárazuvzdorný kryt, filter pre citlivé oči alebo zábavné samolepky. Samozrejmosťou je možnosť zablokovania nevhodného obsahu alebo nastavenie časových limitov na používanie zariadení vašimi deťmi.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte v nabidce vhodne skládací pouzdro vhodné k tomuto tabletu?

Dobrý den, procesor je Quad Core 2.0GHz nebo Octa-core 2.0GHz?

má to dva sloty - pre SIM kartu na telefón a slot pre pamäťovú kartu?

Lze tablet pouzit jako telefon?

Zaujimalo by ma ci je mozne prepojit tento tablet (4g alebo bez) s externym monitorom/telkov prostrednictvom usbC>HDMI kabla. Skusal to niekto?

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 4 8 Plus LTE 64GB White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií