Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000
4,5 2 hodnotení
Počítač - Intel Pentium G3250 Haswell, RAM 4 GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500 GB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, klávesnica, myš, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64-bit
Kód:  TI031e4e3g Produktové číslo:  10DU0000MC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000 Predaj skončil

Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000

Počítač Lenovo ThinkCentre E73 SSF  je ideálny pracovný nástroj pre toho, kto požaduje solídny výkon a kvalitu za rozumnú cenu. Zároveň nejde o zbytočne veľké monštrum, takže ľahko zapadne po boku pracovného či domáceho stola a nezaberie drahocenné miesto. Je vhodný pre všetky druhy činností okrem hrania náročných počítačových hier. Spoľahlivo zaistí okamžitú obsluhu kancelárskych aplikácií, internetových služieb, špičkového HD videa a poradí si aj s náročnejším nasadením.

Ihneď na použitie

Prehrávate filmy aj zálohujete dáta cez optickú vypaľovaciu jednotku, ktorá podporuje všetky bežné formáty DVD. Nezabudlo sa ani na pripojenie prostredníctvom štandardnej káblovej siete s rýchlosťou až 1 Gbps. Pre rozšírenie externými perifériami je k dispozícii štvorica USB 2.0 a tiež dva USB 3.0. Tento počítač vám poskytne možnosť pripojenia LCD štandardným konektorom VGA či pomocou moderného DisplayPortu. Pribalená je štýlová klávesnica s optickou myšou, takže počítač môžete začať používať ihneď po kúpe.

Výkon pre prácu i multimédiá

Vysoký výpočtový výkon poskytne moderný dvojjadrový procesor z rodiny Haswell, Intel Pentium G3250. Pre jeho podporu pri manipulácii s dátami je tu operačná pamäť DDR3 s veľkosťou 4 GB. Grafický výkon má na starosti integrovaná grafika Intel HD Graphics, ktorá výkonom dostačuje bežnému používateľovi. Výkonnejší model grafickej karty je možné vložiť do slotu PCI Express x16 a nájde sa aj miesto pre dodatočné moduly operačnej pamäte či ďalší pevný disk. Pre uloženie vašich dát je tu pevný disk s kapacitou 500 GB a s rýchlosťou 7200 otáčok.

V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional, avšak môžete ho bezplatne upgradovať na systém Windows 8.1 Pro. Inštalačné médiá si možno vyžiadať na webovej stránke www.lenovo.com.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je v tomto pc wifi? Dekuji.

Dobry den, v pripade pridani do skrine SSD hdd prijdu o zaruku? Pujde jednoduse preinstalovat system z puvodniho hdd na ssd? Dekuji

Dobrý den Alzo, chci se zeptat, jaký je na tomto PC nainstalovaný OS? Nerozumím totiž popisu Windows 8.1 - předinstalovaný Windows 7 - Professional? Děkuji

Dobrý den, Dají se u této sestavy nastavit disky do RAIDu? Děkuji za odpověď.

rozjelo by to gta 5 a cs:go

Dobrý den, je možné do této sestavy po prodeji přidat SSD jako druhý (první) disk?

Dobrý den, vybral jsem si produkt, ale nepotřebuju klávesnici a myš. Je možno ze sestavy Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000 vyjmout klávesnici a myš? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre E73 SFF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií