LEGO v APP pro AP+

Lenovo ThinkCentre M800 Tower

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre M800 Tower
Počítač - Intel Core i5 6500 Skylake vPro, RAM 4GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GT 720 1GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, USB CZ klávesnica a myš, Windows 10 Pre 64bit (10FV0-00N)
Kód:  TI021j3f5 Produktové číslo:  10FV000NMC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkCentre M800 Tower Predaj skončil

Lenovo ThinkCentre M800 Tower

Prepracovaná moderné stanice Lenovo P800 zo série ThinkStation je určená pre profesionálov, ktorí hledajú hodnotu, výkon a spoľahlivosť v jednom zariadení. Jednoprocesorová základná doska je osadená štvorjadrovým procesorom Intel Core i5 6500, ktorý vďaka najmodernejšej architektúre Skylake prináša oproti predchádzajúcej generácii oveľa vyšší výkon pri nižšej spotrebe.

kľúčové vlastnosti

  • Neskutočný výkon, ale napriek tomu energeticky úsporný stroj
  • Štandardné rozmerové vyhotovenie typu Tower
  • Samostatná grafika NVDIA GeForce GT 720
  • Premyslené chladenie vnútorných komponentov
  • Možnosť pripojenia viacerých monitorov
  • Predinštalované Windows 10 Pre 64bit

Ideálne PC do firmy

Táto stanica Lenovo ThinkCentre M800 je zaradená do programu SIPP (Stable Image Platform Program), ktorý zaručuje, že v nasledujúcich 27 mesiacoch nedôjde v rámci tejto produktovej rady k zmenám hardvéru. To vám dovolí využívať vlastné uspôsobené obrazy systému aj na ďalšie zakúpené počítača. Výrazne tak znížite dobu nasadenia nového PC.

Zvládne nasadenie v akomkoľvek prostredí

Dlhodobý a maximálne spoľahlivú prevádzku nezvládne každý počítač. Lenovo ThinkCentre M800 je však určený presne pre tieto situácie. Do jeho výbavy totiž patrí špeciálny prachový filter, ktorý neprepustí až 57% častíc. Napriek tomu však zostal zachovaný pohodlný prístup k uloženému hardvéru bez použitia náradia.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre M800 Tower
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre M800 Tower.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií