Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo ThinkPad Pre Dock - 65W EU

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Pre Dock - 65W EU
4,2 6 hodnotení
Dokovacia stanica vrátane 65 W napájacieho adaptéra
Kód:  NT438g3b Produktové číslo:  40A10065EU Stránky výrobcu

Lenovo ThinkPad Pre Dock - 65W EU

Často prenášate svoj notebook a už vás nebaví neustále zapájať všetky konektory? Nie je nič jednoduchšie ako zaobstarať si skvele vybavenú dokovaciu stanicu. Verzia s označením Pro splní požiadavky aj veľmi náročným používateľom. Obrazové výstupy zastupuje DisplayPort 1.2, DVI, a v neposlednom rade aj starší VGA. S úplnou istotou sa v zadnej časti uhniezdil aj gigabitový ethernet. V závese nasledujú tri porty štandardu USB 3.0 aj 2.0. Ozvučenie zaistí jeden 3,5 mm kombo konektor pre reproduktory a mikrofón. Vítané príslušenstvo v podobe napájacieho adaptéra s kapacitou 65 W rozhodne poteší. Svoj klasický adaptér môžete nechať v taške a už ho nikdy nezabudnete na pracovnom stole.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Lenovo ThinkPad T440, T440s,

Konektory:
1x VGA
1x DVI-D
1x DisplayPort 1.2
3x USB 2.0 (1x trvalo napájaný)
3x USB 3.0
1x RJ-45 (až 1000 Mbit/s)
1x 3,5 mm kombo slúchadlá/mikrofón
1x Kensington Lock

Adaptér:
65 W

Rozmery:
550 x 345 x 162 mm

Hmotnosť:
910 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
55 cm Hotovo!
Výška
34,5 cm Hotovo!
Hĺbka
16,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
910 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55 cm Hotovo!
Výška
34,5 cm Hotovo!
Hĺbka
16,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
910 g Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím zařízení i pro notebook Lenovo x250? Děkuji.

Je tato dokovací stanice vhodná pro T580? Lze monitor připojit před HDMI kabel? Děkuji za reakci.

Dobrý den, lze tuto stanici použít na dokování Lenovo X1 Carbon 6th gen. ?

Je tato dokovací stanice použitelná i pro Lenovo Thinkpad L570? Spolu s uvedeným modelem jsem zakoupil i značkovou dokovací stanici 90W od Leova pro řadu Think, a zatím se mi nepodařilo do ní L570 Thinkpad usadit. Můžete mi případně napsat jaký typ / model / název dokovací stanice by byl vhodný pro Thinkpad L570? Děkuji.

jaka je pridana hodnota oproti modelu s napajenim 90W ktery je levnejsi? silnejsi zdroj = drive nabity notebook ... ? tento model je tedy jednoznacne lepsi ... nebo to ma i jina specifika ktere je treba brat v potaz?

Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkPad Pre Dock - 65W EU
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad Pre Dock - 65W EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Pro Dock - 65W EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad Pro Dock - 65W EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad Pro Dock - 65W EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dokkoló állomás Lenovo ThinkPad Pro Dockhoz - 65W EU-s szabvány.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií