Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo ThinkPad Pre Dock - 90W EÚ

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Pre Dock - 90W EÚ
4,9 7 hodnotení
Dokovacia stanica vrátane 90W napájacieho adaptéra
Kód:  NT438g3e Produktové číslo:  40A10090EU Stránky výrobcu

Lenovo ThinkPad Pre Dock - 90W EÚ

ThinkPad Pro Dock poskytne vášmu ThinkPad napájaniu, Gigabitové pripojenie do siete aj možnosť spojenia sa s  dvoma displejmi súčasne. Ďalej je k dispozícii šestica portov USB na spojenie s klávesnicou, myšou, tlačiarňou a ďalšími perifériami. Jeden port USB dokonca podporuje neustále nabíjanie mobilných zariadení, aj keď nemáte v stanici zadokovaný notebook. Súčasťou stanice je tiež AC adaptér pre nabíjanie notebooku.

Parametre a špecifikácie:

Porty:
3x USB 2.0, jeden podporuje neustále nabíjanie
3x USB 3.0
10/1000 Gigabit Ethernet, podporuje podnikovú správu
1x DisplayPort 1.2 (exkluzívne použitie s DVI-D)
1x DVI-D (exkluzívne použitie s rozhraním DisplayPort)
1x VGA
1x kombinovaný zvukový stereo/mikrofónny port
Zabezpečený otvor na zámok

Ostatné:
Pohodlné tlačidlo vysunutia na odstránenie notebooku v jednom kroku.
Nabíja váš ThinkPad dodaným adaptérom ThinkPad 90 W AC.
Fyzické zadné zarovnanie na perfektné dokovanie.
Menšie rozmery v porovnaní s dokom tretej série.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , chtěla bych se zeptat, pro jaké typy notebooku je kompatibilní tato dokovací stanice, děkuji

Dobrý den, lze tento Dock použít pro Lenovo Yoga 3 Pro? Případně jaký Dock mohu pro tento notebook použít? Děkuji. Mirek

Je prosím kompatibilní s Carbon X1 7th gen ? Děkuji

Dobrý den, je tato dokina kompatibilni s Lenovem T470s? Proc vlastne tyhle informace neuvadite hned v popisu zbozi? Zbytecna ztrata casu pro Vas i pro mne, odpovidat kazdemu zvlast... Dekuji.

Dobrý den Mám notebook Lenovo ThikPad E550 Je tato dokovací stanice možná i k tomuto modelu? Děkuji

Dobrý den, hledám dock pro Lenovo ThinkPad T570 model 20H90-017. Děkuji JP

Dorby den, je kompatibilne aj s Lenovo V510-15IKB Black ?

Prosím, je tam skutečně miniDP, jak je psáno? Mám ji před se sebou a vidím DisplayPort. Takže zase musím pro redukci, kterou jsem si mohl koupit s dokinou najednou ;-(

Dobrý den, je prosím kompatibilní s ThinkPad T460s? děkuji

Mám ThinkPad T540p - konfig. Intel Core i5 4200M Haswell(2,5GHz), GeForce GT 730M, označenie adaptéra je Lenovo ADLX90NDC3A 20V 4.5A. Bude mi pasovať tento dok?

123...
Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkPad Pre Dock - 90W EÚ
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad Pre Dock - 90W EÚ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Pro Dock - 90W EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad Pro Dock - 90W EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad Pro Dock - 90W EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad Pro Dock - 90W EU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií