Alza pre firmy

Lenovo ThinkPad T450s

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad T450s
Doručenie na
predajňu zadarmo
Notebook - Intel Core i7 5600 Broadwell vPro, 14 "LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM 12GB, Intel HD Graphics 5500, SSD 512GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 4G LTE, webkamera, USB 3.0, mini DisplayPort, Widia, čítačka odtlačkov prstov, TPM, podsvietená klávesnica, dokovatelný, 3-článková + 3-článková batéria, Windows 8.1 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (20BX0-00T)
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
1 223,39 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NT085t2o Produktové číslo:  20BX000TMC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkPad T450s 1 223,39 € Použité

Lenovo ThinkPad T450s

Lenovo ThinkPad T450s je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Nová generácia ThinkPadov rady T od Lenova práve prichádza na trh. V robustnom tele sa nachádza najnovšia generácia dvojjadrových nízkonapäťových procesorov architektúry Intel Broadwell, úsporná integrovaná grafická karta, kvalitný LCD panel, rýchle pamäte DDR3 a nemenej rýchly pevný disk. Výsledkom je perfektná nástupca legendárneho modelu T40.

najmodernejšie hardware

Vo výbave tohto notebooku je procesor od firmy Intel. Pre dosiahnutie maximálnej efektivity a výdrže batérie vsadilo Lenovo na úspornú architektúru Broadwell, konkrétne sa jedná o dvojjadrový model Intel Core i7 5600. Označenie končiace "U" nám dáva najavo, že sa jedná o model so zníženou spotrebou. TDP je iba 15W, čo je u takto výkonného procesora nevídané. Aj napriek znížený odber si procesor ponecháva podporu vyspelých technológií Turbo Boost, Hyper Threading a virtualizačných techník. Technológia Turbo Boost sa stará o špičkový výkon v jednovláknových aplikáciách, zatiaľ čo Hyper Threading má na starosť tie modernejšie viacvláknové, čo iste oceníte pri zložitých výpočtoch, renderingu a strihu videa.

Mozgom "grafického oddelenia" je integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 5500. Jadro obsahujúce 24 výpočtových jednotiek hravo stačí na akékoľvek pracovné a multimediálne využitie. V prípade potreby je notebook vybavený podporou externých grafických kariet v dokovacej stanici. Komponenty sú doplnené rýchlymi DDR3 pamäťami. V tejto konfigurácii je osadené osem gigabajtov RAM. Vaše dáta má na starosti pekelne rýchly SSD disk, ktorý znižuje oneskorenia a zvyšuje rýchlosť systému, čo má pozitívny dopad na vašu produktivitu.

pravý profesionál

K dobrej ergonómii iste dopomôže aj špičkový displej s podsvietením LED technológiou. Silnou stránkou je nielen spotreba paneli, ale aj perfektný jas, pozorovacie uhly a hlavne vysoké rozlíšenie. Displej s rozlíšením FullHD je vyrobený IPS technológiou. Povrch so špeciálnou úpravou proti odleskom a vysoká svietivosť až 300 nitov znižujú namáhanie vašich očí. Ovšem rovnakej starostlivosti sa vám dostane aj od perfektné, výhier testoch ovenčené klávesnica, ktorá je navyše poliatiu vzdorná a podsvietená. Ergonómiu naďalej ešte zlepšuje dokovací konektor a čítačka odtlačkov prstov, ktoré skráti prihlasovanie na najkratšiu možnú dobu.

O spojenie s okolitým svetom sa starajú technológie Bluetooth a Wi-Fi v najnovších verziách. Mimo dosahu civilizácie príde vhod aj vysokokapacitné batérie, ktorá sa dá za behu rozšíriť o externé 3-článkovou batériou, s ktorou môžete pracovať až neuveriteľných 17 hodín. V notebooku je predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional, však ho môžete bezplatne upgradovať na systém Windows 8.1 Pro. Inštalačné médiá si možno vyžiadať na webovej stránke www.lenovo.com/lenovorecovery .

Parametre a špecifikácia

Porovnať
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
12 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 5600U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 5600U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
12 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 5500 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
23 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
VGA, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN), 4G/LTE modem Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
USB 2.0
0 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
330,2 mm Hotovo!
Hĺbka
226,06 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, EN int. Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad T450s
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií