Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Notebook i7-5500U, 14 " 2560 x 1440 px, RAM 8 GB, 512 GB Windows 10 Pro
Kód:  AR0010788 Produktové číslo:  20BS00A5GE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Predaj skončil

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

A SMARTER WAY TO WORK\nIntroducing the New X1 Carbon — our third iteration of the popular Carbon Series incorporates feedback from users — like you. We've taken the best of the past, and incorporated essential technologies of today to bring you a system with legendary usability and uncompromising performance.\n\nGO LIGHTER\nWithout saying too much, it's simply the thinnest ThinkPad ever built. But don't let its ultra-slim profile fool you — the ThinkPad X1 Carbon is one of the most powerful fighters in its lightweight class.\n\nGO BRIGHTER\nWith the New X1 Carbon, you're getting a stunning QHD display featuring practical anti-glare technology for crisper text and brighter images - so you can work longer, and focus better, without the eye strain. And, with optional multitouch technology, you'll discover new and more intuitive ways to interact with your device.\n\nGO LONGER\nYou don't have time to stop for a charge between all those back-to-back meetings, and we've kicked up the battery life on this year's model to help make sure you don't have to. But when you do finally run low, those pit stops will be brief with the X1 Carbon's exclusive RapidCharge battery technology.\n\nGO STRONGER\nFrom plane to car, bike to office - let's just say that however you get around, the X1 Carbon was built to withstand the rigors of even the most strenuous travel plans, and fit where you need it.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
7,81 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!

Procesor

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
7,81 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
50 Wh Hotovo!
Počet článkov
8ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,44 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
331 mm Hotovo!
Hĺbka
227,1 mm Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad X1 Carbon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad X1 Carbon.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií