Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch
5 1 hodnotení
Notebook - Intel Core i7 4600 Haswell, multidotykový 12.5" LED 1920x1080 IPS antireflexnou, RAM 8GB, Intel HD Graphics 4400, SSD 256GB, WiFi, BlueTooth 4.0, 3G modem, webkamera, Mini DisplayPort, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica, Windows 8 Pre 64-bit
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NT072u3l Produktové číslo:  20AL009LMC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch Predaj skončil

Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch

Moderný a pre maximálnu mobilitu optimalizovaný notebook značky Lenovoj e ideálnym riešením pre profesionálov, ktorí sú stále na cestách. Je vybavený antireflexnou LCD obrazovkou na zachovanie dobrej viditeľnosti bez nepríjemných odleskov. Telo je spevnené horčíkovou zliatinou a vyniká zvýšenou odolnosťou proti nepriaznivým vplyvom a dlhou životnosťou. Kombinácia moderných komponentov a možnosť pripojenia externej batérie poskytuje notebooku dostatok energie na celý deň.

Mnoho funkcií na cesty

  • Výkonný a úsporný procesor Intel Core i7
  • Antireflexný displej s technológiou IPS
  • Rýchly SSD disk s vysokou kapacitou
  • Tenká, ľahká a napriek tomu odolná konštrukcia
  • Možnosť pripojenia externej batérie
  • Pokročilé zabezpečenie dát
  • Porty USB 3.0 pre rýchle prenosy dát

Notebook Lenovo ThinkPad X240 je aktuálne najľahší a najtenší notebook, ktorý firma vyrába. S váhou 1,29 kg a s maximálnou hrúbkou iba 2 cm je notebook neuveriteľne ľahko prenosný a to bez akýchkoľvek kompromisov v portoch, konektivite či odolnosti.


Plnohodnotná, s trackpointom, odolná proti poliatiu kvapalinami a s príjemným stlačením klávesov - taká je už dlhú dobu klávesnica pri špičkových notebookoch Lenovo a rovnako je to v prípade modelu ThinkPad X240. Dokonca sa dočkala ešte ďalšieho vylepšenia na lepšiu spoluprácu so systémom Microsoft Windows 8- multimediálne tlačidlá, rýchly prístup k aplikáciám alebo LED indikátory stavov.

Pracujte maximálne efektívne vďaka najnovšej generácii procesorov Intel s architektúrou Haswell. Notebook nabootuje do systému takmer instantne, zvláda pokročilý multitasking či bleskurýchle prepínanie medzi aplikáciami. To všetko s minimálnou spotrebou energie a s maximálnou bezpečnosťou. Vaše dáta môžete ochrániť proti nežiaducemu prístupu a bezpečne sa pripojiť na internet pomocou zabudovaných bezpečnostných funkcií.

Spravujte, chráňte, opravujte alebo lokalizujte vaše firemné notebooky kdekoľvek na svete. Technológia Intel vPro zabudovaná v procesore Intel Core umožňuje pohodlnú a jednoduchú správu na firemnej úrovni s nízkymi nákladmi. Užívajte si dokonale prirodzených farieb, vysokého kontrastu a širokých pozorovacích uhlov displeja vyrobeného technológiou IPS. Jemné HD rozlíšenie na 12,5" uhlopriečke doslova vykúzli perfektné detaily a obraz tak vyzerá ako namaľovaný.

Kombináciou internej batérie spoločne s externou vymeniteľnou batériou zaručuje technológia Power Bridgef lexibilitu a maximálnu výdrž na jedno nabitie. Ľahko a rýchlo vymeníte batérie, bez toho aby ste museli notebook vypínať. Aj cez svoju nízku váhu a tenkú konštrukciu sa notebook Lenovo ThinkPad X240 môže pochváliť vskutku odolným šasi. Vrchný kryt tvorený uhlíkovými vláknami a šasi z horčíka zaručuje maximálnu pevnosť bez zvýšenia hmotnosti.

Notebookv yniká odolnosťou proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibráciám, vysokej teplote, náhlym teplotným zmenám, nízkemu tlaku (zodpovedajúcemu nadmorskej výške 4 500 m), nízkej teplote a prachu. Mnoho zákazníkov stále potrebuje k svojej práci analógový VGA výstup napríklad na pripojenie notebooku k projektoru. Zabudovaný VGA port znamená, že nepotrebujete žiadne ďalšie adaptéry, ktoré musíte kupovať, vymieňať a bohužiaľ tiež strácať. Nechýba ani prítomnosť USB 3.0 portov pre rýchle prenosy dát (až 10x rýchlejšie než cez USB 2.0).

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4600U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
12,5" Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4600U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!
SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
11,76 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,29 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
VGA, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
305 mm Hotovo!
Hĺbka
208 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií