AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card
Grafická karta 1GB DDR3, PCIe x16 Gen2, DMS-59, DMS-59 to Dual DVI-D adapter, DMS-59 to Dual DisplayPort adapter
Kód:  TI431a1e Produktové číslo:  4X60F17422 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card Predaj skončil

Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card

Nový model radu grafických akcelerátorov NVIDIA NVS pre realizáciu profesionálne pracovné stanice s dvoma monitormi. Karta nie je určená pre potreby bežných užívateľov ai cez svoj vysoký výkon nie je vhodná ani pre náročných hráčov počítačových hier.

Jej prvoradé uplatnenie sa nachádza v korporátnom sektore, kde jej špičkové parametre a špecifické vlastnosti využijú predovšetkým architekti a dizajnéri pre fotorealistické vykresľovanie 3D scén v návrhových a grafických CAD softvéroch. Výhodou je jednoznačne prítomnosť adaptérov pre pripojenie dvoch profesionálnych monitorov s rozlíšením až 2560 × 1600. Vybrať si môžete medzi pripojením cez DVI-D konektor alebo kvalitnejšie DisplayPort. Karta sa aj cez vysoký výkon môže pochváliť spotrebou iba 19,5 W a low profile prevedením, čo z nej robí ideálny komponent do miniatúrnych pracovných staníc.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
80 mm Hotovo!
Výška
68,9 mm Hotovo!
Hĺbka
144,78 mm Hotovo!
Modelové označenie
Quadro NVS 315 Hotovo!
Počet stream procesorov
48× Hotovo!

Rozmery

Šírka
80 mm Hotovo!
Výška
68,9 mm Hotovo!
Hĺbka
144,78 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
Quadro NVS 315 Hotovo!
Počet stream procesorov
48× Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
1 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
64-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI Hotovo!
Počet výstupov
1 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.0 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
19,5 W Hotovo!
Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky grafické karty NVIDIA Quadro na prácu

Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkStation NVS315 Graphics Card. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Thinkstation NVS315 Grafikkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Thinkstation NVS315 Grafikkarte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkStation NVS315 grafikus kártya.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií