Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo VIBE P2 Graphite Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo VIBE P2 Graphite Grey
4,7 8 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" Super AMOLED, 1920 x 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octu Core, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, A-GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, FM rádio, microUSB, čítačka odtlačkov prstov , NFC, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 5100 mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SVL1129b1b Produktové číslo:  PA4N0010RO Stránky výrobcu
Lenovo VIBE P2 Graphite Grey 263,46 € Rozbalené

Lenovo VIBE P2 Graphite Grey

Lenovo VIBE P2 Graphite Grey je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

 
vypnuté
 Lenovo VIBE P2 Graphite Grey
 
vypnuté
 Lenovo VIBE P2 Graphite Grey
 
 
Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

5 100 mAh

výdrž batérie

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

76 × 153 × 8,3 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

177 g

hmotnosť telefónu

Telefón, ktorý nepozná kompromisy. Lenovo Vibe P2 so svojou vysokokapacitnou batériou vás dokáže podržať v každej situácii. Výkonný a dizajnovo zaujímavý telefón s kovovým telom a veľkým 5,5" Full HD Super AMOLED displejom iste zaujme všetkých vo vašom okolí. S týmto smartphonom získate rýchle pripojenie 4G LTE, systém Android 6.0, 13Mpx fotoaparát, podporu Dual SIM a bezkonkurenčnú technológiu využitia telefónu ako POWERBANK.

Kľúčové vlastnosti

  • Obrovská kapacita batérie
  • Využitie telefónu ako powerbanky
  • Vysoké rozlíšenie zadného a predného fotoaparátu
  • Výkonný 8jadrové procesor s veľkou vnútornou pamäťou
  • Kovové telo

Farby, ktoré oslnia

Tie najlepšie zážitky zo sledovania obrázkov, filmov a fotiek zaisťuje 5,5" Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, ktorý vás úplne uhranie so svojimi ostrými detailmi, prirodzenými farbami, vynikajúcim jasom a kontrastom a širokými pozorovacími uhlami.

Neuveriteľné živé obrazy

Ľahko a rýchlo zachyťte všetky životné okamihy. Profesionálne a bez pretvárky. S 13Mpx zadným fotoaparátom s automatický ostrením, 5dielnými kompozitnými šošovkami a LED bleskom, už nebudete musieť riešiť kvalitu vytvorených snímok. Spolu s 5Mpx predným fotoaparátom s fixným zaostrením sa stanú selfie a videohovory vašou každodennou záležitosťou.

Výdrž a nabíjanie

Telefón s výdržou dva a viac dní? Pomoc kamarátovi v núdzi? Nič pre Lenovo Vibe P2 nie je problém. Vysoká kapacita batérie 5100 mAh zaistí všetko potrebné pre vaše hovory, hry, videá a plno ďalších vecí. Funkcia Quick Charge ponúka tlačidlo pre rýchlu úsporu energie a technológie pre využitie telefónu ako POWERBANK, s ktorou môžete napájať iné zariadenia priamo z telefónu, robí z tohto smartphonu bezkonkurenčný stroj do života.

Doplnky, ktoré nadchnú

Vďaka čítačke odtlačkov prstov na prednej strane získate vstup do vášho telefónu rýchlo, bezpečne a hlavne efektívne bez nutnosti zadávať heslo. Spolu s výkonným 8 jadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 625 a s 4 GB operačnou pamäťou už nie je nutné riešiť spustené aplikácie, hry, videá, hudbu. Pre ukladanie vašich súborov je telefón vybavený vnútornou 32 GB pamäťou, ktorú možno rozšíriť o microSD s veľkosťou až 128 GB. Vo výbave samozrejme nechýba microUSB konektor, 3,5 mm stereo jack, GPS prijímač, Dual SIM, WiFi a podpora siete 4G LTE.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký je rozdiel medzi GPS a A-GPS, ktoré je uvedené pri tomto modeli ?

dobrý deň, 1. podporuju obe sim 4G siet naraz? 2.Je to dual sim active? Dakujem

Lenovo P2 už niekoľko dní nie je na sklade. Aký je dôvod?

ako je natom s OTG?

Dobry deň, podporuje tento telefon pamätovu kartu SDXC?

Dobrý deň. Dostane/dostal tento telefón upgrade na android 7? Dakujem

Dobry den,chcel by som sa opytať na typ sim karty hore sa uvadza 2x micro-sim a vo vlastnostiach piše typ sim nano a v parametrach zase micro tak poprosim vas ako to teda je dakujem

Dobrý večer, keď ho objednám dal by sa vyzdvihnúť a zaplatiť ešte dnes v Alza Drive v BA?

Dobry den, bude sa dat kupit v blizkej buducnosti aj 64GB verzia tohto telefonu? Dakujem

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je v cene zahrnutý klasický balíček od Lenova - teda popri nabíjaciemu adaptéru, slúchadlami aj priesvitný obal a ochranná fólia? Ďakujem...

Príslušenstvo pre Lenovo VIBE P2 Graphite Grey
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií