Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Lenovo VIBE X2 Charcoal

Zobraziť katalóg
Lenovo VIBE X2 Charcoal
4,5 81 hodnotení
Mobilný telefón + Zadný kryt a fólie, 5.0 "IPS FHD 1920x1080 Gorilla Glass 3, Procesor MediaTek 6595 Octu core 2.0 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth 4.0 LE, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LE1160a1b Produktové číslo:  P0RM002WCZ Stránky výrobcu
Lenovo VIBE X2 Charcoal 188,17 € Použité

Lenovo VIBE X2 Charcoal

Lenovo VIBE X2 Charcoal je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Lenovo so zbrusu novými funkciami

Osobitý vrstvený dizajn nebude to jediné, prečo si zaobstaráte nový funkciami nabitý telefón Lenovo VIBE X2. Čisté biele prevedenie je podporené modernými technológiami a vysokým výpočtovým výkonom.

Radi fotíte a chcete smartphone, ktorý ľahko vylepšíte unikátnymi obalmi poskytujúcimi dlhšiu výdrž na batériu a perfektný hi-fi zvuk k filmom a hudbe? Potom je VIBE X2 ten pravý telefón pre vás.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo se zbrusu novými funkcemi
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Full HD displej s mimořádným jasem

Full HD displej s mimoriadnym jasom

Smartphone Lenovo VIBE X2 zdobí 5 "displej s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Žiarivé farby a neuveriteľne ostrý obraz pri prezeraní fotografií, prehrávaní videí alebo pri hraní hier zobrazí aj v jasnom slnečnom svetle.

Špičkový fotoaparát

Telefón je vybavený zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 Mpx a predným 5Mpx fotoaparátom, ktorý dokáže zachytiť perfektné selfie.

Vďaka funkciám pre skrášlenie snímok budete na všetkých momentkách vyzerať jednoducho úžasne. Fotoaparát možno ľahko ovládať pomocou gest alebo hlasových príkazov. Komponenty zabraňujúce skresleniu obrazu sa postarajú o perfektné snímky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Špičkový fotoaparát
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Revoluční příslušenství

Revolučný príslušenstvo

S voliteľným príslušenstvom VIBE Xtension môžete svoju X2 využiť na maximum. So špeciálnymi krytmi a púzdrami toho váš telefón zvládne viac. HiFi Xtension je tenký prídavný reproduktor, ktorý jednoduchým vyklopením ponúkne aj funkciu stojančeku. Pomocou Battery Xtension môžete predĺžiť aj výdrž.

Aplikácia Lenovo doit

Zvládnite so svojim smartphonom Lenovo VIBE X2 viac vďaka vstavaným aplikáciám ako napríklad ShareIt, ktorá vám umožňuje bezdrôtovo zdieľať hudbu a ďalšie súbory bez poplatkov za pripojenie alebo nutnosti pripojenia k Wi-Fi.

Aplikácia Security zrýchli váš smartphone a chráni ho pred vírusmi. A konečne pomocou SYNCit si zálohujete aj obnovíte všetky kontakty, SMS správy a výpisy hovorov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aplikace Lenovo DOit
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vysoký výpočetní výkon

Vysoký výpočtový výkon

Osemjadrový procesor MediaTek True8Core a 2 GB pamäte RAM zaisťujú plynulé hranie hier, jednoduchý multitasking a rýchlu odozvu v každej situácii. S podporou vysokorýchlostných dátových sietí LTE (4G) vás nezastaví, ani ak sa ocitnete mimo dosahu Wi-Fi signálu.

Webové stránky, aplikácie aj hry tak teraz budete môcť využívať skutočne naplno. Prepracovaná architektúra spolu s funkciami pre úsporu energie predĺži výdrž batérie.

Android 4.4 KitKat

Android 4.4 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie, takže práca s vaším telefónom bude rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým. To znamená, že budete môcť bez problémov počúvať hudbu a pritom prechádzať webové stránky alebo tryskom uháňať po diaľnici v najnovšom hernom hite.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Android 4.4 KitKat

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento telefon " factory unlocked" , tedy odemčený a je ho možné používat všude po světě? Děkuji

Včera dne 14.6.2016 jsem u vás zakoupil MT, Lenovo VIBE X2 Red, již jako rozbalený, přičemž součástí tohoto balení nebyla krycí fólie displeje, proto se chci zeptat zda měla být součástí balení, pokud ano, tak jakým způsobem ji mohu dodatečně obdržet, pokud ne, tak jaká je její cena. Dále se chci zeptat zda se na toto zboží vztahuje také Vaše služba "skvělý servis", pokud ano, tak za jakých podmínek dochází k vyřízení reklamace. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Osobně nemám žádný problém na dotazovaný produkt, jen jsem nevěděl, jakou formou vás kontaktovat. Můj dotaz spočívá v tom, že mě zajímá, jak se řeší situace, kdy si koupím telefon, který bohužel na dnešní dobu ( častěji to bývá ) nemá uživatelsky vyjímatelnou baterii ? Jak třeba řešit tento problém, když mi už propadne reklamace a baterie už bude na pokraji "smrti", jak tomu po nějaké době u smartphonů bývá ? Děkuji za odpověď, pokud si můžu vybrat, prosím kontaktujte mě e-mailem.

Príslušenstvo pre Lenovo VIBE X2 Charcoal
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií