AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo VIBE X2 Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo VIBE X2 Gold
4,5 81 hodnotení
Mobilný telefón + zadný kryt a fólie, 5.0" IPS FHD 1920 x 1080 Gorilla Glass 3, Procesor MediaTek 6595 Octu core 2.0 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Kód:  LE1160a1d Produktové číslo:  P0RM001MCZ Stránky výrobcu

Lenovo VIBE X2 Gold

Vzhľad môže byť vzrušujúci

Spojením niekoľkých vrstiev vzniklo niečo nové. VIBE X2 sa pýši jedinečným dizajnom, ktorý zaručuje jeho pohodlné držanie v ruke a umožňuje vám vyjadriť váš osobitý štýl.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Originální design

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

HD obraz

Perfektné zobrazenie na HD displeji

Obraz v HD kvalite

Zobrazte svoj ??obsah s ostrými a žiarivými farbami na 5,0" Full HD displeji smartfónu VIBE X2.

Lenovo DOit

Zvládnite so svojim smartfónom Lenovo VIBE X2 viac vďaka vstavaným aplikáciám ako napríklad ShareIt, ktorá vám umožňuje bezdrôtovo prenášať hudbu a ďalšie súbory bez poplatkov za pripojenie alebo nutnosti pripojenia k Wi-Fi. Aplikácia Security zase zrýchli váš smartfón a chráni ho pred vírusmi. A konečne pomocou SYNCit si zálohujete aj obnovíte všetky kontakty, SMS správy a výpisy hovorov.


Špičkový fotoaparát

Je vybavený zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 Mpx a predným 5 Mpx fotoaparátom, ktorý dokáže zachytiť perfektné selfie.

Vďaka funkciám na skrášlenie snímok budete na všetkých momentkách vyzerať jednoducho úžasne.
Fotoaparát možno ľahko ovládať pomocou gest alebo hlasových príkazov. Komponenty zabraňujúce skresleniu obrazu sa postarajú o perfektné snímky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Funkce fotoaparátu

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Rychlý procesor

Rýchlosť, akú by závidel aj Michael Schumacher

Rýchlejší ako blesk

Čas je v živote veľmi cenný. So smartfónom VIBE X2 už nebudete musieť na nič čakať. Výkonný osemjadrový procesor umožňuje rýchle načítanie aplikácií a plynulý chod smartfónu.


Vychutnajte si plynulé hranie hier, vykonávajte efektívny multitasking a využívajte funkcie úspory energie, ktoré prináša moderný procesor True8Core.

Perfektná kvalita za minimálnu cenu

Telefón Vibe X2 úplne prekonáva ostatné telefóny vo svojej cenovej kategórii a dokonca sa vyrovná aj telefónom, ktoré sú o polovicu drahšie. Perfektný fotoaparát pre krásne snímky, výkonný procesor, ktorý vás nebude brzdiť pri žiadnej aktivite, elegantný vrstvený dizajn a operačný systém Android 4.4. To je len niekoľko málo zvodov, čo si na vás Vibe X2 pripravil, tak neotáľajte a skúste mu podľahnúť.


Revolučné príslušenstvo VIBE Xtension

S voliteľným príslušenstvom VIBE Xtension môžete svoj ??VIBE využiť na maximum. So špeciálnymi krytmi a puzdrami toho váš telefón zvládne viac. Pomocou Battery Xtension môžete predĺžiť výdrž svojho VIBE. Alebo využite HiFi Xtension - tenký prídavný Hi-Fi reproduktor.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Bohaté rozšíření

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Jedinečný vzhled

Inšpirovaný prírodou

Život je pestrý. Preto VIBE X2 využíva tri odlišné vrstvy, ktoré vytvárajú jedno jedinečné zariadenie.

Okamžite pripravený

Funkcia Instant-On vám poskytne okamžitý prístup k fotoaparátu, kontaktom alebo obľúbeným aplikáciám. Už sa nemusíte báť, že zmeškáte tie najlepšie snímky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Funkce Instant-On

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Android Kit-Kat

Spoľahlivý systém Android Kit-Kat

Spoľahlivý systém

Telefón je vybavený operačným systémom Android 4.4. Kit-Kat, ktorý so sebou prináša vyšší výkon, rýchlejší multitasking, podporu tých najnovších aplikácií a samozrejme najmodernejšie funkcie na inteligentné uľahčenie ovládania telefónu.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chi se zeptat, po zakoupení a zapnutí je tam aktualizace na Android 5.0? :) Děluji moc :)

, chcem si vziať mobilný telefón Lenovo X2 VIBE. Taktiež k nemu chcem tú protišmykovú nálepku od skinzone - konkrétne tú "happy girls are the prettiest". 1. Na stránke skinzone.cz som ju našiel robenú pre mobil na šírku. U Vás na stránke ju máte na výšku a vyzerá to lepšie. Preto sa chcem spýtať či to sedí. 2. Je nálepka robená tak, že nápis bude dobre vidno a bude tam celý? 3. Dá sa nálepka časom aj odlepiť? Ďakujem, pekný deň

Diskusia a poradňa k Lenovo VIBE X2 Gold
Príslušenstvo pre Lenovo VIBE X2 Gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo VIBE X2 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo VIBE X2 Gold.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií