AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo X3 White

Zobraziť katalóg
Lenovo X3 White
Mobilný telefón 5,5" Full HD IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 615 Octu Core 1,7GHz 64-bit, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát zadný 21Mpx + predný 8 Mpx, A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 , 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Dual SIM (2 x Microsite), batéria 3000mAh, Android 5.0 + zadný kryt a fólia
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1161a1b Produktové číslo:  PA280004RO Stránky výrobcu

Lenovo X3 White

vlastnosti telefónu

154 mm

vypnuté
Lenovo VIBE X3

76,5 mm

vypnuté
Lenovo VIBE X3

9,3 mm

Hmotnosť telefónu: 175 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž batérie

3500 mAh

batéria

MicroSim

2× nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

154 × 76,5 × 9,3 mm

rozmery telefónu

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

21 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD až 128 GB

slot pre pamäťové karty

Váha

175

hmotnosť telefónu

Spoločnosť Lenovo predstavuje nástupcu obľúbeného smartfónu Vibe X2. Lenovo Vibe X3 doznalo niekoľkých zmien, vďaka ktorým sa stalo ešte lepším telefónom. Na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, najmä na prednej strane, kde väčšina priestoru patrí displeju. Zvyšok priestoru, teda nad a pod displejom patrí dvojici reproduktorov s certifikáciou Dolby Atmos. Okrem špičkového výkonu si tak budete môcť dopriať aj skvelú zábavu s perfektným zvukom.

Full HD displej

Dominantou tohto modelu je 5,5 palcový IPS displej so skvelým rozlíšením Full HD 1920 × 1080 pixelov, čo zaručuje žiarivé farby a ostrý obraz pri prezeraní fotografií, videí alebo hranie hier, dokonca aj na priamom slnečnom svetle. Displej je navyše chránený odolným sklom Gorilla Glass tretej generácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Čítačka odtlačkov prstov
  • IPS Full HD displej
  • Rýchle nabíjanie
  • Reproduktory s Dolby Atmos
  • 32-bitový digitálne analógový prevodník DAC
  • Slot pre microSD karty
  • Podpora LTE

Špičkový fotoaparát a čítačka odtlačkov prstov

Zadná strana mobilného telefónu patrí špičkovému fotoaparátu so snímačom Sony IMX230 s rozlíšením 21 Mpx s fázovou detekciou a schopnosťou zaznamenať video s rozlíšením 4K (Ultra HD), s ktorým dosiahnete takmer dokonalé snímky. Zadný fotoaparát dopĺňa predná 8 Mpx kamera, ktorá zachytí nádherné selfie. Pod objektívom zadného fotoaparátu sa nachádza čítačka odtlačkov prstov.

Úsporný procesor

Dostatok výkonu poskytuje šesťjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 808 s dvoma jadrami pracujúcimi na frekvencii 1,8 GHz a štvoricou úsporných jadier taktovaných na 1,2 GHz. S podporou 3 GB operačnej pamäte dosahuje špičkový výkon, ktorý umožňuje pohodlnú a predovšetkým plynulú prácu s niekoľkými aplikáciami naraz, hranie najnovších hier či multimediálnu zábavu.

Dual SIM s podporou LTE

Pre vaše dáta je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 32 GB, a ak by vám nestačila, môžete ju rozšíriť o microSD kartu (max. 128 GB). Do útrob telefónu sa ešte vošla vymeniteľná batéria s kapacitou 3500 mAh, ktorú pomocou technológie rýchleho nabíjania QuickCharge 2.0 od Qualcommu nabijete za podstatne kratší čas než štandardne.

Tradične už nechýba funkcia Dual SIM s podporou sietí LTE, dokonca na oboch SIM kartách. O vaše pohodlie sa bude starať operačný systém Google Android 5.1 Lollipop s používateľskou nadstavbou Vibe UI.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer mam dotaz ohlade tohto telefonu mate tam par chyb za prve neni to lenovo x3 ale lenovo vibe x3 za druhe nesedi fotoaparat mate tam iba 16 mp myslim zadny a ma mat 21 mp a za tretie nesedi dispej mate tam 5,0 a jak mate parametre tak tam je 5,5 co je potom pravda ? Dakujem za pochopenie

Diskusia a poradňa k Lenovo X3 White
Príslušenstvo pre Lenovo X3 White
Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo X3 White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií