AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna

Zobraziť katalóg
Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna
3,5 2 hodnotení
Herné slúchadlá pripojenie 3.5 mm jack, technológia eliminácie šumu, neodýmové magnety
Kód:  NT487a3c Produktové číslo:  GXD0J16085 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna Predaj skončil

Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna

Nechajte sa pohltiť naozaj kvalitným zvukovým podaním, ktoré posunie počúvanie hudby na celkom inú úroveň. Tento headset od spoločnosti Lenovo zaujme hneď na prvý posluch mohutnými basmi, vďaka ktorým vám umožní vychutnať si naplno filmy, hry, obľúbenú hudbu či komunikáciu cez Skype. Základom sú silné 40 mm neodýmové magnety, ktoré sa starajú o hudobný výstup. Dopĺňa ich pohodlne nastaviteľný a odnímateľný mikrofón s technológiou eliminácie okolitého šumu. O vaše pohodlie sa pri používaní slúchadiel postarajú dostatočne polstrované mušle. Headset si k počítaču pripojíte pomocou USB konektora, ktorý zaručí bezproblémový 7.1 kanálový zvuk. Slúchadlá majú nezameniteľný dizajn, ktorý si v kombinácii s kvalitne použitými materiálmi jednoducho zamilujete.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie
  • Nezameniteľný dizajn
  • Podarené farebné prevedenie
  • Neodýmové magnety
  • Odnímateľný mikrofón s redukciou šumu
  • 7.1 kanálový zvuk

Univerzálne použitie

Ďalšia z možností, ako slúchadlá pripojiť, je 3,5 mm jack koncovka, ktorá ponúka využitie u širokého spektra zariadení. Prepojiť ich môžete napríklad s tabletmi, mobilnými telefónmi, atp. S okamžite prístupnou mute funkciou a jednoduchým ovládaním hlasitosti prispieva k ostrým a jasným VoIP hovorom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je potřeba když připojím sluchátka do PC rozdvojovací kabel, aby fungoval zároveň zvuk i mikrofon?

Dá sa pripojiť k xbox one s?

dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy budou tyto sluchátka k zakoupéní na tomto webu? za odpověď děkuji

Dobrý den, můj notebook má pouze jeden jack 3,5mm.(kombinace vstup a výstup) Mají tyto sluchátka konektory na mikrofon a sluchátka zvlášť nebo jeden konektor na obojí? Děkuji

Aké rozmery má mušľa?

Dobrý den chci se zeptat jestli jack je rozdvojený (zvlášť mic. a zvuk) nebo je jenom jeden jack ?

Připojení k pc je pomocí jacku nebo USB?

Ohledně mikrofonu - v názvu je napsáno, že se jedná o headset s mikrofonem a dle fotografií by ke sluchátkům mikrofon patřit měl , jenže v parametrech je zadáno bez mikrofonu. Jak tomu mám rozumět? :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jdou sluchátka používat pouze přes 3,5 jack k telefonu?

Diskusia a poradňa k Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna
Príslušenstvo pre Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Headset P960 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií