Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Yoga 500 14

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 500 14
Notebook i3-4005U, 14 " 1920 x 1080 px, RAM 4 GB, Serial ATA III 1000 GB 5400 ot/min, Windows 10 Home
Kód:  AR0010100 Produktové číslo:  80N5007CFR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 500 14

360o Flip-and-Fold Design\nA PC when you need it, a tablet when you want it, and more. Easily change between four modes — Laptop, Stand, Tent, and Tablet. The secret: Yoga 500's unique design and touchscreen display. It allows the screen to flip around 360o, which means you can select the mode you use based on what you choose to Do.\n\nPerformance for Work and Play.\nWith the latest Intel® Core™ i Series processors, you have the power to play, create, entertain, or inspire. Enjoy powerful performance and vibrant visuals to multitask with ease, amazing battery life to keep up with you, and built-in security features to help keep your data safer.\n\nUp to Windows 8.1\nBuilt for business. Built for life. Windows 8.1 brings together everything you do across all your devices — whether at home, at work, or on the go.\n\nUltra Thin, Light, & Portable\nStarting at a mere 4.3 lbs and just 2.15cm (0.85) thin, the Yoga 500 is ultra portable — it's perfect for doers on the go. And with up to 8 hours on a standard battery, you can go all day without recharging.\n\nHarmony\nLenovo Harmony adapts to you by intuitively optimizing settings, making app recommendations by mode, and sharing statistics about how you use your device.\n\nStereo Speakers With Dolby® Home Theater®\nThe Yoga 500's speakers deliver rich stereo sound, while Dolby® Home Theater® provides an immersive audio experience.\n\nMcAfee LiveSafe® Free Trial\nKeep your entire digital life secure with the comprehensive protection afforded by McAfee LiveSafe software. LiveSafe protects cross-device, through the cloud, and locally to ensure total security for your data and identity. Enjoy a free 30-day trial with purchase. Or, upgrade to the full version during the purchase process and enjoy peace-of-mind security from day one.\n\nLenovo DOit Apps\nDo more with your Yoga 500 with premium Lenovo applications like SHAREit, which lets you share files quickly without network charges or a WiFi connection; and SYNCit, which backs up and restores your contacts and SMSs.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!

Procesor

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,9 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
340 mm Hotovo!
Hĺbka
235 mm Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga 500 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500 14.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií