Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo jóga 520-14

Zobraziť katalóg
Lenovo jóga 520-14
Tablet PC –,
Kód:  NT301x2bNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo jóga 520-14 Predaj skončil

Lenovo jóga 520-14

Bez ohľadu na to, či premýšľate o kompaktnom zariadení, ktoré môžete používať ako prenosný počítač, tak aj ako tablet, budete radi notebook Convertible Lenovo Yoga 520. Je to jemný 14 "Full HD displej s pravou technológiou IPS.Výkonné komponenty od plnohodnotných notebookov a obzvlášť ultra rýchlych SSD pre okamžité spustenie systému a práce bez viditeľného oneskorenia. To všetko s vynikajúcou trvanlivosťou po dobu viac ako osem hodín intenzívneho používania. Prevoditeľné zariadenie je vybavené úplným systémom Windows 10.

Kľúčové vlastnosti zariadenia Lenovo Yoga 520-14IKB

  • Výkonný a výkonný procesor Intel Core Kaby Lake
  • Ľahká a tenká konštrukcia ideálna na cestovanie
  • 4 spôsoby použitia
  • Reproduktory Dolby Audio Premium a reproduktory Harman
  • Citlivý viacdotykový IPS displej pre krásne farby a uhly pozorovania
  • Podpora pre perá Lenovo Active Pen a Windows Ink
  • Zabezpečenie s čítačkou odtlačkov prstov a Windows Dobrý deň
  • Štyri rôzne elegantné farebné kombinácie

Výkon a rýchlosť s procesormi Intel Kaby Lake

Notebook Yoga 520-14IKB je dodávaný s 256 GB SSD, ktorý nemá na rozdiel od bežného pevného disku žiadne mechanické komponenty. To umožňuje rýchlejšie spustenie operačného systému za niekoľko sekúnd, rýchlu prácu s programami alebo flexibilnejšie kopírovanie súborov. Navyše dáva vašim údajom oveľa lepšiu ochranu a je odolnejšia voči poškodeniu. Dostatočný výkon zabezpečuje najnovší procesor Intel z rady Kaby Lake s integrovanou grafikou Intel HD Graphics.

Oslnivý displej Full HD s technológiou IPS

Jasný 14 "displej prináša vynikajúci výkon, rýchlejšiu odozvu a skutočné farby pri hraní hier, ako aj multimediálnej zábavy. Technológia spínania v rovine (IPS), ktorá sa tu používa, znamená široký pozorovací uhly, z ktorých je monitor monitorovaný bez straty farby a jasu. Pokročilá konektivita je zabezpečená rozhraním HDMI, moderným portom USB-C 3.1 a štandardom 802.11ac WiFi.

Vyskúšajte nové spôsoby použitia

Lenovo jóga v sérii 520 Gold je vysoko prispôsobivým zariadením vďaka svojim 4 režimom. Ľahko ju prispôsobte do podoby notebooku, stanu, stojana alebo tabletu.Vďaka vysokokvalitným závesom je multi-dotykový displej otočný o 360 °. Či už ste v kancelárii, vo vlaku alebo doma v posteli, budete vždy môcť prispôsobiť svoje zariadenie, aby ste pracovali čo najpohodlnejšie. Pre maximálnu presnosť podporujú pero Lenovo Active Pen a Windows Ink.

Windows 10

Už piatok na trhu je najnovším operačným systémom Windows 10 od spoločnosti Microsoft, ktorý sa vracia k koreňom a ponúka Štart - ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Okrem toho je táto verzia systému perfektne ladená pre dotykové ovládanie, otvára nové možnosti práce a umožňuje zariadeniam ako je Lenovo IdeaPad Yoga vyniknúť na 100%.

Farebné kombinácie:

  • Zlato kovový
  • Minerálne sivé
  • Onyx čierna

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo jóga 520-14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 520-14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga 520-14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga 520-14.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií