AD homeoffice PET

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 3 Plus
4,9 12 hodnotení
Tablet - Qualcomm Snapdragon Octa Core 652, dotykový 10,1" 2560 x 1600 IPS, RAM 3 GB, eMMC 32 GB, GPS, WiFi, micro USB, microSDXC až 128 GB, webkamera 5 MPx + 13 MPx, reproduktory JBL, batéria 9300 mAh, Android 6
Kód:  NT211p3 Produktové číslo:  ZA1N0025CZ Stránky výrobcu

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus

Rozlúčte sa s televíziou. Tablet Lenovo Yoga Tablet 3 Plus je totiž zariadenie, ktoré dokáže nahradiť váš televízor. Vynikajúca výbava v podobe špičkového displeja, výkonného hardvéru, skvelých reproduktorov od JBL na vás urobí dojem hneď pri prvom zoznámení. Vďaka vysokej výdrži batérie na jedno nabitie si budete môcť nepretržite užívať zábavu množstvo hodín. Maximálne pohodlné sledovanie vašich obľúbených filmových trhákov alebo videí na internete zabezpečí možnosť používať tablet v 4 režimoch - Postav, Podrž, Polož a Zaves.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúci bohatý zvuk
  • Špičkové spracovanie displeja
  • Štyri režimy použitia
  • Veľká kapacita batérie s dlhou výdržou
  • Výborná mechanická odolnosť

Maximálne pohodlie

QHD širokouhlý IPS displej s uhlopriečkou 10,1" vás vtiahne do multimediálneho sveta a vy si tak vychutnáte najlepšie videá a filmy s ostrým a jasným obrazom. IPS technológia je zárukou, že skvelý obraz bude zaistený pri akýchkoľvek uhloch sledovania a podmienkach, a to dokonca aj pri priamom slnečnom svetle. To všetko je doplnené štvoricou integrovaných reproduktorov s technológiou Dolby Atmos vytvárajúcou perfektný, čistý a dynamický zvuk.

Aby ste si vychutnali dokonale dlhý pôžitok, je tablet osadený vysokokapacitnou batériou s veľkosťou 9300 mAh - na jedno nabitie hravo zvládne až 18 hodín prevádzky (surfovanie na webe, sledovanie videa). Vďaka USB "On the Go" sa stane váš tablet zároveň aj Power Bank - môžete tak nabíjať ďalšie zariadenia, ako sú napr. mobilné telefóny. Na vaše dáta je pripravené úložisko s veľkosťou 32 GB a je možné ho ešte rozšíriť pamäťovou kartou typu microSD s kapacitou až 128 GB.

Atraktívne vyhotovenie

Inovatívny dizajn Yoga Tab 3 Plus vás úplne uchváti aj svojim odolným kovovým šasi so štruktúrovanou povrchovou úpravou imitujúcou kožu a prémiovým stojanom. Certifikácia IP51 zaručuje odolnosť voči poliatiu tekutinou. Technológia Lenovo Media Cast na bezdrôtové streamovanie médií na veľkú obrazovku televízora. K dispozícii vám tiež bude dvojica webkamier s rozlíšením 13 a 5 Mpx.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento tablet slot na SIM kartu? Děkuji.

Dobrý deň, zvažujem kúpu tohto tabletu, avšak chcem sa spýtať či je možné, aby daný tablet prijal 200 GB pamäťovú kartu, pretože je písaná maximálna možná kapacita iba do 128 GB. Ale niektrorí predajcovia majú maximálnu možnú kapacitu až 200 GB. Viete mi prosím poradiť?

Obsahuje tablet stále starší Android 6 Marshmallow? Plánuje sa aktualizácia na novší systém alebo nie?

Dobrý deň, podporuje tento tablet možnosť pridania viacerých používateľských účtov? Napríklad JA, Rodičia, Hosť, každý s vlastným prostredím a vlastnými apikáciami a pod. :) Vďaka za odpoved.

Dobrý den,chtěl bych si koupit tento tablet,ale někteří píšou,že má vysokou citlivost na WI-FI a potřebuji stabilní WI-FI. Je to pravda?

Dobry den, premyslim o koupi tohoto tabletu z 90% na filmy a proto bych se rad zeptal mohu k tomu napojit externi harddisk? Ve foru se jeden uz ptal a uvadel tam teda jeden konkretni typ harddisku a bylo mu odpovezeno ze ne tak me to prave prekvapo trochu. Jsem si myslel ze kdyz ma usb host tak tam muzu napojit jaky chci. Dekuji za odpoved.

Ještě jednou dobrý den, tak jsem zjistil sám, že lesklý, můžete prosím navrhnout MATNOU folii

zvladne tenhle tablet cist z externiho disku "Transcend StoreJet 25M3, 1TB " ?

Jakou má tento tablet citlivost na přijetí WiFi signálu? Nebo záleží od typu routeru?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli na tomto tabletu funguje nějaký stylus, popřípadě jaký

123
Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Tablet 3 Plus
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 3 Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet Plus 3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií