Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN
5 2 hodnotení
- Intel Atom Quad Core x5-Z8500 2,24 GHz, dotykový 10,1" 2560×1600 IPS, RAM 2 GB, eMMC 32 GB, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSDXC až 128 GB, webkamera 5 MPx + 13 MPx, projektor, batéria 10 200 mAh, Android 5.1
Kód:  NT211m9l4p Produktové číslo:  ZA0F0062CZ Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN

Profesionálny multimediálny tablet od spoločnosti Lenovo v dizajnovo zaujímavej čiernej farbe. Je vybavený veľkým 10,1" IPS displejom s vysokým rozlíšením QHD, ktorý sa vyznačuje verným podaním farieb. K hlavným prednostiam tabletu patrí integrovaný projektor so svietivosťou 50 lumenov. Nechýba tiež zadný (13 Mpx) a predný (5 Mpx) fotoaparát. Celú prevádzku zabezpečuje veľkokapacitný akumulátor.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný projektor
  • Kvalitný displej v QHD rozlíšení
  • Android 5.1 Lollipop
  • Štvorica reproduktorov JBL
  • Multifunkčný stojan
  • Dlhá výdrž batérie až 18 hodín

Vysoký výkon pre poriadny displej

Srdcom tabletu Pro 10 je štvorjadrový procesor Intel Atom x5-Z8500 s frekvenciou 2,24 GHz, ktorý sa postará o plynulý chod aj náročných aplikácií. Je podporený 2 GB operačnou pamäťou DDR3. Tento výkon je potrebný na prevádzku 10" displeja s rozlíšením QHD (2 560×1 600 px) a vysokou jemnosťou 299 PPI. Vďaka nemu je hranie hier, prehliadania webu alebo čítanie malého písma jednoduché a príjemné. Technológia IPS zaručuje verné podanie farieb a široké pozorovacie uhly.

Keď vám displej nestačí

Tablet Pro 10 je prispôsobený pre sledovanie videí, je vybavený integrovaným projektorom v otočnom pánte. Ten zároveň slúži ako stojan, ktorým tablet jednoducho postavíte do požadovaného uhla. Premietaný obraz dosahuje uhlopriečku až 70" na akúkoľvek rovnú plochu, od plátna po stenu či strop, a to v rozlíšení WVGA (852×480 pixelov). Úroveň svietivosti je 50 lumenov. Užijete si tak pocit ozajstného domáceho kina alebo ho môžete využiť pri podnikových prezentáciách.

Multimédiá

Pôžitok z veľkoplošného obrazu je potreba tiež odprevadiť kvalitným ozvučením. O ten sa postará sústava 4 prémiových reproduktorov JBL v prednej časti tabletu. Navyše pomocou technológie Dolby Atmos je zaistený hlasitý priestorový zvuk.

K ďalšej výbave patrí kvalitný 13 Mpx zadný fotoaparát, vďaka ktorému urobíte ostré detailné snímky. Zvládne aj videá vo Full HD rozlíšení. Pre selfíčka či pre firemné videohovory vo vysokom rozlíšení je možné využiť praktický predný 5 Mpx fotoaparát.

Batéria

Vďaka dostatočnému miestu na batérii mohol byť tablet vybavený silnejším akumulátorom s kapacitou 10 200 mAh, ktorý vydrží až 18 hodín na jedno nabitie pri bežnom používaní. Pri aktívnom projektore sa výdrž pohybuje okolo 6 hodín. Doba nabíjania je približne dve a trištvrte hodiny.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Může tento tablet do vody ?

Dobrý den co dostanu v kompletním balení děkuji za odpověd

Dobrý den, Je možno u tohoto konkrétního modelu použít 3g sim pro přenos mobilních dat? Je v plánu upgrade na android 6? Děkuji za odpověď

dobry den zajímalo by mne, jestli je k němu možné připojit nějakou externí čtečku SD karet (v plné velikosti) děkuji

Chtěl bych se zeptat jestli má tento přístoj nabíjecí konektor a jaké je vstupní napětí a proud.Také mne zajímá kvalita wifi adapteru jestli se tento přístroj připojí i na místech s velmi slabým wifi signálem.Dále mne zajímá jestli ten projektor může přenášet všechno i surfování po internetu nebo internetové televize nebo jenom video a obrázky?

Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 3 Pre 10 32 GB Puma Black - ANYPEN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Pro 10 32GB Puma Black - ANYPEN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Pro 10 32GB Puma Black - ANYPEN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Pro 10 32GB Puma Black - ANYPEN.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií