PET PET

LG F7022QD

Zobraziť katalóg
LG F7022QD
4,8 15 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++ (-30%), 1000 otáčok / min., kapacita prania 7kg, nastaviteľná teplota, 13 programov, 10 prídavných možností, objem bubna 58l, program pre alergikov, Direct drive motor, fuzzy logic, automatické vyváženie, prémiový bubon , nulová spotreba v pohotovostnom režime
Kód:  FAP1502p Produktové číslo:  F7022QD Stránky výrobcu

LG F7022QD

Moderná spredu plnená práčka sa pýši najmä svojou úspornosťou. Spadá do energetickej triedy A+++ (- 10%), ponúka 1000 otáčok za minútu, odložený štart 3-19 hodín, 13 programov a veľký prehledný LED displej. Iste oceníte široké dvierka pre ľahké plnenie či technológiu ZERO Stand By Power, ktorá zaručuje nulovú spotrebu elektrickej energie v pohotovostnom režime. Samozrejmosťou je ovládanie v českom jazyku.

Profesionálne výsledky


Objem bubna je 58 l a naraz vyperiete až 7 kg bielizne. LG F 7022 QD je tak skvelou voľbou aj pre väčšie rodiny. Prémiový bubon sa môže pochváliť inovovanou textúrou povrchu zvyšujúcou kontakt s bielizňou, výsledkom je efektívnejšie proces prania, lepšia cirkulácia vody alebo menšie pokrčenie bielizne. Naviac je práčka vybavená systémom Fuzzy Logic zaistí na základe váhy bielizne optimálny prací čas a program, spotrebu vody a energie. O dokončenom programe vás bude informovať zvukový signál a zneprístupniť tlačidlá a ovládanie vám umožní detská poistka.

LG 6 Motion je výstupom radu skúseností, ktoré vývojári spoločnosti LG nazhromaždili počas mnohoročného vývoja. Táto technológia využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna a zaisťuje tak dosahovanie oslnivých výsledkov. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, pád valivý, voľný a kolísavý. Každý z nich predstavuje inú filozofiu prístupu k vašej bielizni a spoločne tvoria ucelenú kombináciu vhodnú pre všetky druhy oblečenia aj typy odstraňovaných nečistôt.

Záruka kvality


Patentovaný motor s priamym pohonom LG Direct Drive je pripevnený priamo na strede bubna práčky, čím sa dosiahol odstránenie remeňa a kladiek z celého mechanizmu. Vďaka tomu motor ponúka oveľa dlhšiu životnosť a tiež nižšiu hlučnosť pri prevádzke. Jedným z ďalších príjemných dôsledkov pre užívateľov je tiež desaťročná záruka na motor spotrebiča.

Hlavné prednosti:

 

 

 

 

  • Prémiový bubon
  • Nulová spotreba v pohotovostnom režime
  • 13 programov
  • 1000 otáčok za minútu
  • Úsporná prevádzka
  • Detská poistka
  • LED displej
  • Fuzzy Logic

Parametre a špecifikácie:

Počet nastaviteľných otáčok:
400-800-1000 ot./ Min.

Nastaviteľná teplota:
studená / 20/40/60/95 ° C

Programy:
Detská starostlivosť
Skin Care
Športové
Bavlna
Bavlna EKO
Syntetika
Zmiešaná bielizeň
Jemné
Ručné pranie
Rýchly
Intenzívne 60
Objemné
Plákanie s odstreďovaním

Prídavné možnosti:
Antialergické pláchanie pri teplote 40 ° C
Predpierka
Plákanie + pridržanie
Nekrčivý
Intenzívne
Čistenie bubna
Bez odstredenia

Spotreba energie:
156 kWh/rok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při praní v této pračce mi z plavek vypadla kovová kostice a nyní se nachází někde kolem bubnu. Otázka zní jestli mohu pračku zezadu rozšroubovat a kostici vytáhnout, aniž bych ztratil záruku? Nikde tam nevidím žádnou záruční plombu, tak se raději ptám. Děkuji za odpověď

Dobry den, vyrobca udava zaruku na motor pri tejto pracke 10 rokov, ako prebieha pripadna reklamacia (v pripade, ze to plati)? Dakujem

Dobrý den instaluje také alza pračku když si ji zakoupim on line ?

Dobrý den, je možné na pračku umístit sušičku?

je možné sundat horní desku a dát pračku pod linku ?

Dobrý den, je možné přehodit dvířka?

Dobrý den, ma pračka program na 30 stupňů? MB.

Dobrý den,jaká je výška po sundání horního krytu ?

Dobrý den, prosím o sdělení z jakého materiálu je vana pračky a buben pračky. Děkuji Miroslav

Diskusia a poradňa k LG F7022QD
Príslušenstvo pre LG F7022QD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F7022QD.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií