AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3

Zobraziť katalóg
LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3
Set práčka a sušička – práčka so sušičkou: A, 10.5/7kg, 1400 ot./min, hlučnosť 54/75dB, TWINWash – pranie 2 dávok bielizne naraz (len v kombinácii s mini práčkou), invertor Direct Drive motor (10 rokov záruka), 6 Motion DD – 6 pracích pohybov, TrueSteam, 7 programov, vrátane programov pre alergikov a osvieženie bielizne, EcoHybrid, SmartThinQ + WiFi pripojenie, 12 programov, 20 prídavných možností, 8 programov sušenia, odložený štart, V׊×H 85×60×61cm, inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie, možnosť pridania bielizne počas prania, reštart programu po výpadku prúdu, ovládací panel v slovenčine, veľké dvierka, nulová spotreba v StandBy režime, A+++ pre pranie, AquaLock – proti úniku vody, senzor vibrácií; mini práčka: 2kg, 700 ot./min, hlučnosť 44/47dB, ochrana proti pretečeniu, 8 programov, invertorový Direct Drive motor, V׊×H 36.5x×9.5×70cm, 3 pracie pohyby – šetrné a efektívne pranie, TWINWash – pranie dvoch dávok bielizne súčasne (s hlavnou práčkou), ovládanie v slovenčine, Smart ThinQ
Kód:  LGset04 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3 Predaj skončil

LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3

Máte početnejšiu rodinu, často periete a práve zvažujete nákup novej práčky? Čo tak vyskúšať túto špičkovú zostavu, ktorá sa skladá nielen z klasickej, ale aj z kompaktnej minipráčky? Už nikdy nebudete musieť rozmýšľať, či vyprať najskôr farebnú a potom bielu bielizeň, ale jednoducho ju vyperiete súčasne – každú v inom bubne. Ten horný je naozaj skutočne objemný a pre jeho naplnenie sa vôbec nemusíte ohýbať. Práčka má navyše integrované sušenie, takže vo väčšine prípadov odpadá starosť so žehlením. Je tu pre vás teraz jednoduché riešenie v podobe veľkej práčky F104G1JCH2N a malej práčky F28K5XN3 od známej a rokmi overenej spoločnosti LG.

Práčka so sušičkou LG F104G1JCH2N

Práčka so sušičkou LG F104G1JCH2N je spotrebič navrhnutý nielen pre maximálnu efektivitu, ale aj energetickú úspornosť. Výrobcovia ju vybavili radom užitočných technológií pre urýchlenie pracích cyklov a dôkladnému ale napriek tomu šetrnému odstráneniu nečistôt z bielizne. LG F104G1JCH2N navyše umožňuje pridať oblečenie do bubna priamo počas pracieho cyklu. Niektoré jej funkcie môžete mať dokonca pod kontrolou diaľkovo pomocou mobilnej aplikácie.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou LG F104G1JCH2N

  • Voľne stojaca práčka a sušička od spoločnosti LG
  • Spotrebič navrhnutý pre maximálnu efektivitu
  • Určené pre všetky druhy textílií
  • Moderné technológie
  • Kvalitný motor (invertorový motor Direct Drive)
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie (WiFi)
  • Vašu bielizeň dôkladne zbaví všetkých nečistôt a alergénov
  • Počas pracieho cyklu možno otvoriť dvierka
  • Čierne dvierka z tvrdeného skla

Rýchle pranie s LG TWINWash

Najväčší podiel na rýchlom praní má technológia LG TWINWash. Vďaka nej stihne LG F104G1JCH2N dva cykly v priebehu 49 minút. Práčka so sušičkou F104G1JCH2N je vhodná pre všetky druhy textílií. Bubon práčky využíva funkciu 6 Motion Direct Drive. Vďaka nej sa počas cyklu pohybuje v rôznych smeroch a všetkým druhom textílií tak zaisťuje adekvátnu starostlivosť. 

Naozaj tichý motor

Na rozdiel od iných modelov využíva práčka so sušičkou LG F104G1JCH2N nie jeden, ale dva invertorové motory Direct Drive. Tie majú menej pohyblivých častí, takže vytvárajú menej vibrácií a navyše redukujú aj celkovú spotrebu. Spotrebič využíva špeciálnu technológiu Eco Hybrid. Tá má dvojakú funkciu: jednak šetrí vodu a zároveň proces sušenia výrazne urýchľuje. Pokiaľ chcete k aktuálnej várke pridať ďalšie kusy oblečenia, nie je problém. Práčka má funkciu „Pridať bielizeň“. Počas pracieho cyklu môžete otvoriť dvierka a do bubna vložiť bielizeň, ktorá sa vám práve zašpinila alebo ste ju našli niekde zabudnutú. 

Moderné technológie

Model LG F104G1JCH2N môžete navyše vďaka technológii SmartThinQ ovládať cez mobilnú aplikáciu. Umožňuje tiež sledovať aktuálnu spotrebu energie alebo aktualizovať výber pracích cyklov. Spotrebič je určený pre všetkých vyznávačov moderných technológií. 


Minipráčka LG F28K5XN3

LG TWINWash však dokáže ešte oveľa viac. Nenápadný šuplík v spodnej časti totiž ukrýva menší bubon pre vypranie ďalšej várky bielizne. V podstate ide o mini práčku LG F28K5XN3, s ktorou odpadnú starosti s nedostatkom času pri veľkom množstve bielizne. Jednoducho spustíte dve várky bielizne súčasne s totožným efektom kvalitného priebehu prania. Minipráčka ponúka 8 programov a ďalších 6 prídavných možností. Je vybavená motorom Direct Drive a ovláda sa cez dotykový LCD displej. Vo výbave nechýba šikovný systém Auto Balance či poistka proti pretečeniu a peneniu. Minipráčka funguje iba v spojení s hlavnou práčkou.

Kľúčové vlastnosti minipráčky LG F28K5XN3

  • Doplnok k veľkým práčkam
  • Ponúka 8 programov
  • Motor Direct Drive
  • Dotykový LCD displej
  • Inteligentné funkcie Smart ThinQ (WiFi pripojenie)
  • Bezpečnosť zaisťuje poistka proti pretečeniu a peneniu
  • Systém Auto Balans

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F104G1JCH2N + LG F28K5XN3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií