AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

LG F4TURBO9S

Zobraziť katalóg
LG F4TURBO9S
4,8 15 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-30 %), max. otáčky 1400 ot./min, hlučnosť 53 dB, počet programov 14, parný program, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 56 cm, farba biela
Kód:  LGPR022 Stránky výrobcu

LG F4TURBO9S

Úsporná parná práčka s inteligentnými funkciami

Inteligentná práčka LG F4TURBO9S s predným plnením disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 9 kg je vhodná aj do väčších domácností. Parná práčka LG F4TURBO9Sje vybavená kvalitným invertorovým motorom DirectDrive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť i jemných textílií. K dispozícii je súčasne technológia Fuzzy Logic so špeciálnymi senzormi, ktoré zvážia bielizeň apodľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive


Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa radí medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu parnej práčky LG F4TURBO9S, čo umožňuje efektívne minimalizovať jej nežiaduce vibrácie. Vďaka jeho vysokej spoľahlivosti, LG na tentoinvertorový motor poskytuje až 10-ročnú záruku.

Parné pranie Steam

Parná práčka LG F4TURBO9Sje vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a dezinfekčnú paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane prachových roztočov. Vďaka tomu vytvoríte u vás doma zdravšie prostredie, v ktorom sa vám bude oveľa lepšiedýchať.

Rýchle a úsporné pranie, ktoré zaberie iba 59 minút

Aby bol výrazne urýchlený prací proces a zároveň sa znížila spotreba energie a vody, parná práčka LG F4TURBO9S disponuje prídavnou možnosťou TurboWash s inovatívnou tryskou Jet Spray, ktorá priamo sprchuje bielizeň čistou vodou po dobu 120 sekúnd, čím sa zvyšuje účinnosťprocesu a skracuje čas plákania.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Prostredníctvom WiFi môžete sťahovať a nahrávať nové pracie programy ako je napr. Detská starostlivosť, Vlna alebo Pranie za studena. Ponuka programov na stiahnutie je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia taktiež ponúka prehľadné sledovanie spotrebyenergie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá vám pomôže identifikovať a vyriešiť prípadné problémy s práčkou LG F4TURBO9S.

 LG F4TURBO9S

Inteligentné ovládanie

Priebeh prania a spotrebu môžete sledovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

 LG F4TURBO9S

Stiahnutie programu

S funkciou Stiahnutie programu si môžete zaobstarať nové režimy, ktoré vám uľahčia pranie oblečenia.

*ponuka sa líši podľa modelov

 LG F4TURBO9S

Smart Diagnosis

Vďaka tejto možnosti môžete vyriešiť takmer každý menší problém skôr, ako jeho závažnosť narastie.

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Parná práčka LG F4TURBO9S vyšla v ústrety používateľom a odteraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Priprogramoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.*

*V závislosti od množstva a typu bielizne sa zámok dverí nemusí odomknúť. Ak je teplota vody vyššia ako 40 °C, dvere práčky LG F4TURBO9S sa neodomknú z bezpečnostných dôvodov.

       

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky inteligentné práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je prosim pracka LG F4TURBO9S uspornejsi nez LG F4TURBO9? Je mezi nimi zasadni rozdil? Dekuji.

Má tato pračka parní ráz/TurboBoost na vyrovnání prádla?

Dobrý den, rád bych věděl zda balení obsahuje vše potřebné k instalaci? Je potřeba něco dokoupit, jako například těsnění, hadici a pod?

Je možné si vybrat na kterou stranu se budou otevírat dvířka? Má tato pračka možnost otevírání na pravou stranu?

Dobrý den, máme od Vás sušičku prádla LG RC82EU2AV3W a rádi bychom k ní dokoupili tuto pračku. Rádi bychom se zeptali, zdali nám půjdou posadit na sebe a popřípadě jestli k tomu půjde využít mezikus LG DSTWH. Děkuji za odpověď. Lukáš Jindra.

Dobrý den, má uvedená pračka samostatný program ždímání ? Děkuji za odpověď. Eventuelně který typ to má ?

Dobrý den, je možné sundat vrchní kryt pračky? Děkuji

Dobrý den, má tato pračka možnost zkrácení programů? Děkuji

Dobrý den.Proč pračka při odstřeďování (nezaleží na rychlosti,naplni,uložení pradla v bubnu,atd) je tak hlučná a rezonuje do podlahy takovým zpusobem že sousedum podemnou tancuje lustr...dekuji

Dobrý den, je možné na pračku postavit sušičku? Sušičky mají jiný rozměr.. jsou hlubší.. Děkuji Markéta

123
Diskusia a poradňa k LG F4TURBO9S
Príslušenstvo pre LG F4TURBO9S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F4TURBO9S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií