AD homeoffice PET

LG F51B8ND0

Zobraziť katalóg
LG F51B8ND0
4,9 10 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 1000 otáčok, náplň 6 kg, slim - hĺbka 44 cm, 13 programov, antialergický program, rýchly program, biela
Kód:  FAP1501g Produktové číslo:  F51B8ND0 Stránky výrobcu

LG F51B8ND0

Spredu plnená práčka LG F51B8ND0 sa pýši hĺbkou iba 44 cm, vďaka čomu je ideálnym riešením aj do veľmi malých priestorov. Spotrebič pracuje v mimoriadne úspornej energetickej triede A+++ a maximálna rýchlosť odstreďovania je 1000 otáčok za minútu. Šetrí tak nielen vaše financie, ale aj životné prostredie. Určite oceníte 30 cm široký vkladací otvor a naraz vyperiete až 6 kg špinavej bielizne.

Dômyselne navrhnuté programy

Vyberať budete môcť z 13 programov vrátane programu Baby Care, ktorý je prispôsobený pre vaše deti. Nechýba ani špeciálny program Sports Wear na športové a outdoorové oblečenie či program Skin Care, ktorý v bielizni nezanecháva zvyšky pracieho prášku a je tak šetrný k vašej pokožke. Využiť budete môcť aj výhody odloženého štartu alebo uzamknúť nastavenie pomocou detskej poistky.

Kľúčové vlastnosti

  • Direct Drive - invertor, bezkefový motor
  • 6 MOTION - 6 pracích pohybov na efektívne pranie a rozloženie detergentu
  • Smart Diagnosis - inteligentná diagnostika
  • Fuzzy logic - inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie
  • Nulová spotreba v režime Standby
  • Prémiový bubon
  • Dvierka široké 30 cm

Úsporná v každom ohľade

Navyše disponuje automatickým vyvážením bubna a presne určí množstvo vody na vložený objem vašej bielizne. Prispôsobí tiež čas prania, čím šetrí nielen energiu, ale aj vaše financie. Výhodu predstavuje tiež inteligentný systém Smart Diagnosis, ktorý vám pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na opravu na váš inteligentný telefón. Nemusíte tak hneď volať opravára alebo zložito listovať v návode.

Viac pohybu = lepšia starostlivosť

LG 6 Motion je výstupom množstva skúseností, ktoré vývojári spoločnosti LG nazhromaždili počas mnohoročného vývoja. Táto technológia využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna a zaisťuje tak skvelé výsledky. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, pád valivý, voľný a kolísavý. Každý z nich predstavuje inú filozofiu prístupu k vašej bielizni a spoločne tvoria ucelenú kombináciu vhodnú pre všetky druhy oblečenia aj typy odstraňovaných nečistôt.

Motor s priamym pohonom Direct Drive

Patentovaný motor s priamym pohonom LG Direct Drive je pripevnený priamo v strede bubna práčky, čím sa dosiahlo odstránenie remeňa a kladiek z celého mechanizmu. Vďaka tomu motor ponúka oveľa dlhšiu životnosť a tiež nižšiu hlučnosť pri prevádzke. Jedným z ďalších príjemných dôsledkov pre používateľov je tiež desaťročná záruka na motor spotrebiča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat jestli jde z pračky sundat vrchní poklop? Kvůli umístění pračky pod pracovní desku kuchyňské linky? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k LG F51B8ND0
Príslušenstvo pre LG F51B8ND0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F51B8ND0.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií