Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG F72A8HDM2N

Zobraziť katalóg
LG F72A8HDM2N
4,6 6 hodnotení
Práčka so sušičkou – B, 7/4kg, 1200ot./min., Hlučnosť prania 57dB, 14 programov, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, Invertorový Direct Drive motor, 6 Motion DD - 6 prácach pohybov, Priame sprchovanie, Fuzzy logic, NFC Tag On, Smart Diagnosis 3.0, VxŠxH 85×60×45cm
Kód:  FAP1530d Produktové číslo:  F72A8HDM2N Stránky výrobcu

LG F72A8HDM2N

Práčka so sušičkou LG F72A8HDM2N je skvelým riešením pre tých, ktorí nechcú v boji s bielizňou používať dva spotrebiče zvlášť. Spotrebič 2 v 1 uľahčuje celý proces prania a sušenia a navyše šetrí miesto v kúpeľni. Funkcia sušičky sa hodí napríklad v domácnostiach, kde nie je dostatok priestoru pre sušiaky a vhod príde aj v zime. Táto práčka so sušičkou má hĺbku iba 45 cm, hodí sa teda aj do stiesnenejších kúpeľní. Základom je špeciálny Direct Drive motor s označením 6 MOTION a 10-ročnou zárukou.

Kľúčové vlastnosti

  • Direct DriveTM motor s 10-ročnou zárukou
  • Systém 6 MOTION so 6 pracími pohybmi
  • Slim Combo - práčka je hlboká iba 45 cm
  • NFC TagOn - načítanie programu
  • Inteligentná diagnostika Smart Diagnosis

Tichý a spoľahlivý motor

Práčka so sušičkou je vybavená špeciálnym LG Direct Drive motorom s priamym pohonom. Je tichý a tak spoľahlivý, že na neho výrobca poskytuje 10-ročnú záruku. Použitím tohto motora sa podarilo znížiť hluk, vibrácie, spotrebu energie až o 21% a tiež emisie oxidu uhličitého. LG Direct Drive má oveľa dlhšiu životnosť ako bežné motory, navyše poskytuje 6 pracích pohybov pre efektívnejšie pranie a rozloženie detergentu.

14 programov a 14 prídavných možností

Počas jedného pracieho procesu môžete vyprať až 7 kg bielizne. Práčka so sušičkou ponúka svojmu užívateľovi pohodlné ovládanie pomocou predného LED displeja a otočného voliča. Tieto prvky sú kľúčom k zvoleniu jedného zo 14 pracích programov alebo jedného zo 7 sušiacich programov. Poskytne teda profesionálnu starostlivosť všetkým typom materiálov a tkanín tak, aby zostali nepoškodené a dlho žiarivé. Pre efektívne plánovanie pracieho procesu je spotrebič vybavený komfortnou funkciou odloženého štartu. Operuje s veľmi nízkou hlučnosťou, takže sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti.

Múdra diagnostika v prípade ťažkostí

Inteligentný systém Smart Diagnosis vám pri akejkoľvek poruche zašle návod na opravu na váš chytrý telefón. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby technológia Smart Diagnosis rozpoznala 78 problémov. Nemusíte tak hneď volať opravára alebo zložito listovať v návode.

Doplňujúce informácie

Technológia
Direct DriveTM - invertorový motor - 10 rokov záruka
6 MOTION - 6 pracích pohybov pre efektívne pranie a rozloženie detergentu
NFC TagOn - Smart Diagnosis, načítanie programu
Fuzzy logic - inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie bielizne
LG nulová spotreba v režime Standby
Veľké dvierka - 35 cm vnútorný otvor

14 programov
Bavlna, Bavlna Smart, Zmiešané prádlo, Syntetika, Pokrývky, Hygiena, Detská starostlivosť, Športové oblečenie, Jemná starostlivosť, Rovno na seba, Škvrny, Rýchly 30, Pranie + Sušenie (4kg), Načítať program (Plákanie s odstreďovaním)

10 prídavných možností
Predpieranie, Plákanie+, Plákanie (normálne), Čistenie bubna, Len odstredenie, Bez odstredenia, Bez pokrčenia, Detský zámok, Zvuková signalizácia on/off, Odložený štart 3-19 hodín, Priame sprchovanie

7 možností sušenia
Časované sušenie (30, 60, 120 min.), Suché do skrine, Normálne Eko, Suché na žehlenie, Chladným vzduchom

 
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky so sušičkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký den, prosím o pomoc. Koupili jsme si pračkosušičku LG f72a8hdm2n, spotřebič jsme zapojili, ale pračka je hodně hlučná, vibruje a pohybuje se na místě. Tušíte čím by to mohlo být? Toto přeci není možné... Děkuji za info

Dobrý den, rozhoduji se mezi koupí této pračky se sušičkou nebo ELECTROLUX EWW1685SWD nebo WHIRLPOOL WWDC 9716. Kterou byste mi prosím doporučili?

Dobrý den, uvedená hloubka 45cm je opravdu vnější rozměr i včetně vypouklého víka? Jste schopní ověřit hloubku v nejširším místě pračky? Děkuji

Ako sa dá spojiť so smartphonom? Naištaloval som si aplikáciu LG Smart Laundry. Po naištalovaní a otovrení mi oznámilo, že si má stiahnuť novšiu aplikáciu Smart ThinQ, ale po jej inštalácii a otovrení mi oznámila, že podporuje iba spotrebiče s WIfi a to môj asi nemá. Ďakujem za pomoc.

Prečo udávate rozmery a to hĺbku 45 cm, keď má až 50 cm a niekde aj viacej. Som sa dobre oklamal, teraz mám problém v kúpelni chodiť a neviem ani dvierka otvoriť naplno.

Dobrý den, zvažují objednaní pračky LG F72A8HDM2N a v této souvislosti bych se chtěl zeptat na to, zda je doprava (po Praze) zdarma a jestli provádíte také zapojení pračky a případně kolik to stojí? Alexandr

Dobrý den, musím se přidat k zákaznici, která má problém se sušením, pračka vypere velmi dobře ale jakmile chci sušit s programem "do skříně" tak je prádlo tak silně zmačkané že to nejze ani vyžehlit, přitom dávám do pračky cca 2kg. Prosím o pomoc. Děkuji

Diskusia a poradňa k LG F72A8HDM2N
Príslušenstvo pre LG F72A8HDM2N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F72A8HDM2N.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií