Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor

Zobraziť katalóg
LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor
4,3 4 hodnotení
Práčka so sušičkou SLIM - hĺbka 45 cm, spredu plnená, B, kapacita 1-7 kg, 1200 otáčok, DirectDrive, 6 Motion, Fuzzy Logic, veľké plniace dvierka, 14 programov, 10 prídavných možností, 7 možností sušenia, funkcia priameho sprchovania, biela
Kód:  FAP1530g Produktové číslo:  F72U2HDM0N Stránky výrobcu
LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor Predaj skončil

LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor

Moderný a špičkovo vybavený pomocník do každej domácnosti, najmä tých s malými deťmi, v podobe práčky kombinovanej so sušičkou s označením F72U2HDM0N od spoločnosti LG. Práčka so sušičkou ponúka mnoho funkcií, úspornú prevádzku a zaujímavú cenovku. V neposlednom rade je potrebné sa zamerať na jej rozmery: hĺbka je iba 45 cm, teda je vhodná pre všetkých, ktorí riešia problémy s priestorom.

Inteligentné pranie a sušenie

Spotrebič pracuje v energetickej triede B (na pranie A). Vašu pozornosť si získa aj vďaka dobre čitateľnému LED dotykovému displeju a otočnému voliču, táto kombinácia bude zárukou jednoduchej obsluhy zariadenia. Navyše disponuje automatickým vyvážením bubna a presne určí množstvo vody na vložený objem vašej bielizne. Prispôsobí tiež čas prania, čím sporí nielen energiu, ale aj vaše financie.

Kľúčové vlastnosti

  • Direct Drive - invertorový motor
  • 6MOTION - 6 prácach pohybov na efektívne pranie a rozloženie detergentu
  • NFC TagOn - Smart Diagnosis, načítanie programu
  • Fuzzy logic - inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie bielizne
  • Nulová spotreba v režime Standby
  • Veľké dvierka - 35 cm

Predĺžená záruka na motor

Okrem toho sa chváli invertorovým motorom so špeciálnou technológiou Direct Motion. Na motor poskytuje spoločnosť LG 10 ročnú záruku. Dômyselne navrhnutý systém šiestich pracovných pohybov 6MOTION účinne zlepšuje výsledky ako prania tak i sušenia. Výhodu predstavuje tiež inteligentný systém Smart Diagnosis, ktorý vám pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na opravu na váš telefón. Nemusíte tak hneď volať opravára alebo zložito listovať v návode.

Mnoho programov

Na jedno pranie vyperiete až 7 kg bielizne, v prípade sušenia 4 kg. Vďaka príjemným ovládacím prvkom ľahko budete voliť medzi 14 pracími programami, 10 prídavnými funkciami a 7 možnosťami sušenia. Svojej bielizni tak poskytnete takmer profesionálnu starostlivosť bez ohľadu na materiál alebo úroveň znečistenia. Nesmie chýbať ani funkcia odloženého štartu či detská poistka. LG F72U2HDM0N pracuje s veľmi nízkou hlučnosťou, teda vás neruší pri ostatných činnostiach.

Pracie programy:

  • Bavlna, Bavlna Smart, Zmiešané prádlo, Syntetika, Pokrývky, Hygiena, Detská starostlivosť, Športové oblečenie, Jemná starostlivosť, Rovnou na seba, Škvrny, Rýchly 30, Pranie + Sušenie (4kg), Načítať program (Plákanie s odstreďovaním)

Prídavné funkcie:

  • Predpieranie, Plákanie +, Plákanie (normálne), Čistenie bubna, Len odstredenie, Bez odstredenia, Bez pokrčenia, Detský zámok, Zvuková signalizácia on / off, Odložený štart 3-19 hodín, Priame sprchovanie

Programy sušenia:

  • Časované sušenie (30, 60, 120 min.), Suché do skrine, Normálna Eko, Suché na žehlenie, chladným vzduchom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jaky je maximalny rozmer (hloubka) pracky. Dle uvedenych informaci je to 45 cm. Z vlastni zkusenosti vsak vim, ze to jsou rozmery bez dvirek a bez toho zadniho prodlouzeni. Proto se chci zeptat jaka je hloubka pracky kompletne (maximalny rozmer) vcetne dvirek.

Dobrý den, někde jsem četl, že program Parní a sušení trvá u pračky se sušiškou LG F72U2HDM0N přes 700 minut = skoro 12 hodin. Je to pravda? Je to vůbec možné? Jaká je potom při takovémto programu spotřeba elektřiny a vody? Děkuji za Odpověď.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi F72U2HDM0N a LGF72A8HDM2N? Děkuji

Diskusia a poradňa k LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor
Príslušenstvo pre LG F72U2HDM0N + 10 rokov záruka na motor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F72U2HDM0N + 10 let záruka na motor.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií