AD homeoffice PET

LG F84A8TDH2N

Zobraziť katalóg
LG F84A8TDH2N
5 2 hodnotení
Práčka so sušičkou A, parný, 8 / 5kg, 1400ot./min., 57dB, 14 programov, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, Invertorový Direct Drive motor, 6 Motion DD - 6 prácach pohybov, TrueSteam, EcoHybrid sušenie s úsporou času / vody, NFC tag On, Smart Diagnosis 3.0, 85x60x59cm
Kód:  FAP1530i Produktové číslo:  F84A8TDH2N Stránky výrobcu

LG F84A8TDH2N

Moderná práčka s invertorovým motorom Direct Drive spoločne s technológiou "6 prácích pohybov" a "Eco hybrid" šetrí vodu, skracuje cyklus prania a sušenia, zvyšuje životnosť a prináša maximálny komfort. Práčka so sušičkou s parným praním súčasne s nízkou energetickou náročnosťou zvýšila aj výkon a svoje výsledky priviedla k dokonalosti, čo okrem iného. dokazuje aj energetická trieda A. K dispozícii máte celkom 14 programov, ktoré môžete rozšíriť o ďalších 15 cez svoj inteligentný telefón a službu SMART PHONE. Váš nový pomocník pojme až 8 kg bielizne a hlučnosť pri praní by nemala presahovať 57 dB.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívna parná práčka so sušičkou, ktorá patrí do energetickej triedy A
  • Rada najmodernejších technológií
  • Invertorový motor Direct Drive s predĺženou zárukou
  • Možnosť rozšíriť základných 14 programov cez bezdrôtovú technológiu NFC
  • LG Smart Diagnosis aneb prepojenie spotrebiču s inteligentným telefónom
  • Možnosť odloženého štartu pre vyšší komfort či lacnejší chod
  • Samozrejmosťou je funkcia Fuzzy Logic či AquaLock
  • Funkcia priameho sprchovania zabraňuje vzniku škvŕn z pracích prostriedkov

Rada najmodernejších technológií, ktoré si zamilujete

Technológia 6 motion (šesť pohybov) využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna - umožňuje tak dokonalé prispôsobenie a prináša tie najlepšie možné výsledky prania. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, valivý, voľný a kolísavy pád. Pri použití vyššie popísaných pohybov možno poskytnúť textíliám tú správnu starostlivosť, čím sa rýchlo, šetrne a účinne zbavíte všetkých nečistôt.

Vďaka použitiu priameho pohonu sa znížila hladina hluku, vibrácie, spotreba energie a zvýšila sa životnosť! Výrobca motora predĺžil záruku na neuveriteľných 10 rokov. Technológia Eco hybrid umožňuje zvoliť buď úsporné ekologické sušenie, alebo naopak sušenie s úsporou času.

Buďte inteligentní, kúpte inteligentnú práčku!

Zoznámte sa s funkciou Tag On, kedy prostredníctvom bezdrôtovej technológie NFC môže užívateľ sťahovať nové pracie programy, ako je Vlna, Detské a Dojčenské oblečenie, Studené pranie, Turbo sušenie, Dezodorizácia, Čistenie bubna, Tiché pranie a oveľa viac! LG Smart Diagnosis je ďalšia špeciálna funkcia - vďaka prepojeniu spotrebiča a smartfónu si zákazník môže diagnózu možnej poruchy vykonať sám. V priebehu niekoľkých sekúnd bude vedieť, kde sa skrýva problém a akým spôsobom ho opraviť. Nový pomocník LG sa ovláda prevažne cez veľký dotykový LCD displej.

Úspora vody aj energie

Modernému spotrebiču nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade o 3-19 h, môžete tak prať či sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Čo môže priniesť aj ďalšie úspory - vyskúšajte si s programom "Tiché pranie" začať cyklus prania a následného sušenia v neskorých nočných hodinách, kedy je lacnejšia sadzba za elektrický prúd. Bielizeň budete mať čistú a suchú hneď po prebudení - a teraz ešte lacnejšie! Výhodou práčky je aj funkcia Fuzzy Logic, vďaka ktorej práčka zistí, koľko bielizne ste vložili a určí, ako veľmi je prádlo špinavé. Samozrejmosťou je bezpečnostná funkcia AquaLock proti úniku vody či detská poistka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je sušička kondenzační? Nebo kam jde odpařená voda z prádla? Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci, zda je ovládání výrobku v českém jazyce včetně popisků. Pokud jsou popisky pouze v anglickém jazyce, je součástí balení i polepka v českém jazyce?

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi typem LG F84A8TDH2N a typem LG F94A8 RDS, kromě hloubky a váhy při praní? Je rozdíl v technických parametrech? Má typ LG F84A8TDH2N také váhovou automatiku?

Dobry den, doveziete pracku aj do Rakuska? Cca 20 km od hranic. Dakujem za odpoved. Alicka

Dobry den, nabizite i sluzbu ve smyslu prineseni pracky do bytu a odvezeni te stare? Dekuji

V popisku je napsáno "Doba cyklu = 721 min" To jako opravdu trvá cyklus praní+sušení cca 12 hodin?? To je snad chyba, ne?

Jak otevřít dvířka? (nová pračka zapojena do sítě, zapnutá, odpad ani voda ještě nepřipojeny, ikonka zámku nesvítí )

dobry den, v ramci dorucenia je aj vynesenie pracky do bytu? nikde to tu neviem najst tak preto sa pytam. Tuto sluzbu zadarmo ponuka napr. Nay.sk

Dobrý deň, chcem sa opýtať či hĺbka pračky je naozaj 59 cm alebo je to viac? Ďakujem

Diskusia a poradňa k LG F84A8TDH2N
Príslušenstvo pre LG F84A8TDH2N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F84A8TDH2N.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií