Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG F94A8FDH8N

Zobraziť katalóg
LG F94A8FDH8N
4,5 2 hodnotení
Práčka so sušičkou parná, spredu plnená, priame sprchovanie, 1400 otáčok, pracia kapacita 9 kg, Eco Hybrid, sušenie 6 kg, pranie A+++, sušenie A, objem bubna 67 l, hlučnosť 55/75 dB, LED displej, 14 pracích programov, 5 sušiacich programov, Direct Drive motor , funkcia EcoHybrid, veľké dvierka 35 cm, odložený štart (3-19 h), 85 x 60 x 64 cm
Kód:  FAP1502j1 Produktové číslo:  F94A8FDH8N Stránky výrobcu

LG F94A8FDH8N

Zatočte so špinavým prádlom ako nikdy predtým. S LG F94A8FDH8N to bude hračka. Tento moderný spotrebič v sebe totiž kombinuje práčku a sušičku, okrem toho je vybavený tými najnovšími technológiami a funkciami pre vašu maximálnu spokojnosť a predovšetkým skvelé výsledky prania. Samozrejmosťou je energetická nenáročnosť, vďaka čomu nijako výrazne nezaťaží váš rodinný rozpočet. K dispozícii budete maťširoké spektrum ako pracích, tak i sušiacich programov, vrátane parného programu. Aj preto je LG vhodným kandidátom do každej domácnosti s deťmi a vysokými požiadavkami na čistotu bielizne.


Kľúčové vlastnosti

  • Direct Drive motor s 10-ročnou zárukou
  • 6 Motion Direct Drive - šesť prácach pohybov
  • EcoHybrid - ekologické sušenie, alebo sušenie s úsporou času
  • Parné pranie + priame sprchovanie
  • NFC Tag On - načítanie programu + Smart Diagnosis
  • AQUaloCk - ochrana pred únikom vody
  • Fuzzy logic - inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie LG
  • Nulová spotreba v režime Standby
  • Prémiový bubon - veľké dvierka 35 cm
  • Auto Restart - reštart programu po výpadku prúdu

EcoHybrid

Technológia EcoHybrid s energetickou triedou A výrazne šetrí vodu alebo skracuje dobu sušenia. Budete tak mať na výber z dvoch režimov sušenia, pričom každý z nich prináša určité výhody.

  • Eco Sušenie - nepoužíva na sušenie žiadnu vodu, ale vzduch. S týmto režimom ušetríte až 4 774 litrov vody za rok.
  • Normálne sušenie - Využíva vodu pri sušení a skracuje celý proces sušenia, vďaka čomu šetrí náklady na energiu. Tento program tiež ušetrí až 22 000 minút za rok. 


Technológia TrueSteam

Využite všetky výhody pary. Para, na rozdiel od horúcej vody, dokáže vďaka optimálnej kontrole teploty zbaviť bielizeň až 99,9 % alergénov (roztoče, peľ, plesne alebo srsť domácich maznáčikov). 

V ponuke nájdete aj program "osvieženie bielizne", ktorý počas iba 20 minút osvieži bielizeň, a to úplne bez pracieho prostriedku. Bielizeň potom vyzerá uhľadenejšie a je mäkšia. Para je tiež účinnejším odstraňovačom zápachu, preniká veľmi hlboko do bielizne, kde likviduje mikroskopické častice tvoriace nepríjemný zápach


Inverter Direct Drive

Špeciálny invertorový motor s priamym pripojením k bubnu je zárukou minima vibrácií a hluku. Priame pripojenie na bubon umožnilo odstránenie remeňa a kladiek z celého mechanizmu.Okrem toho sa vyznačuje mimoriadne vysokou spoľahlivosťou. 

Ide o jeden z najlepších typov motorov na našom trhu, a aj preto dostanete na tento motor, vrátane jeho súčastí, štandardnú 10-ročnú záruku.


6 Motion Direct Drive

Táto technológia je výstupom radu skúseností, ktoré vývojári spoločnosti LG nazhromaždili počas mnohoročného vývoja. Táto technológia využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna, a zaisťuje tak dosahovanie oslnivých výsledkov.

K dispozícii sú pohyby označené ako p ohyb voľným pádom, drhnutie, filtrácia, pohyb s pádom, valivý a kolísavý. Každý z nich predstavuje inú filozofiu prístupu k vašej bielizni a spoločne tvoria ucelenú kombináciu vhodnú pre všetky druhy oblečenia aj typy odstraňovaných nečistôt. 


Stlačte a pridajte bielizeň

Zabudli ste do práčky dať všetko bielizeň? U mnohých práčok na trhu máte smolu a bielizeň vyperie jedine s ďalšou várkou. Avšak s LG F94A8FDH8N jednoducho stlačíte tlačidlo "Štart / Pauza" a potom bude môcť vložiť zabudnutú bielizeň. Dvierka sa pri vybraných programoch odomknú do troch sekúnd.


Doplňujúce informácie

Pracie programy:
Bavlna, Bavlna Smart, Zmiešané prádlo, Syntetika, Pokrývky, Pre alergikov, Osvieženie bielizne, Športové oblečenie, Jemná starostlivosť, Škvrny, Rovnou na seba, Rýchly 30, Pranie + Sušenie (6 kg), Načítať program (defaultne Plákanie + Odstredenie)

Programy na stiahnutie (smartphone):
Dojčenské oblečenie, Detské oblečenie, Školské uniformy, Plavky, Obdobie dažďov, Oblečenie na fitness, Džínsy, Prikrývka, Škvrny od potu, Dezodorizácia, Jednotlivé odevy, Starostlivosť o farby, Tiché pranie, Plákanie s odstreďovaním (defaultne nastavené), Rýchle pranie + sušenie , sušenie 30, sušenie 60, Turbo sušenie, sušenie košieľ

Prídavné funkcie:
Predpierka, Parné pranie, Parné zmäkčovanie (Parné aviváž), Normálny, Intenzívny, Krátky program, Obľúbený, Plákanie +, Plákanie s pridržaním, Čistenie bubna, Len odstredenie, Bez odstredenia, Detský zámok, Zvuková signalizácia on / off, Odložený štart 3- 19 hodín

Sušiace programy:
Eko, Suché do skrine, Normálna eko, Suché na žehlenie, chladným vzduchom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne kupit tuto pracku aj v bielej fa

Dobry den, pise sa, ze su funkcie, ktore sa daju stiahnut aplikaciou, ale nepise sa akou, vedeli by ste mi poradit prosim? Dakujem!

Dobrý den, jak u vás funguje doprava. Donesou pračku až do bytu, nebo ji vyloží za první uzamykatelné dveře? Děkuji

Dobrý den, prosím, jak je řešeno menší naplnění pračky? Mohu např. naplnit 3 kg prádla a pokračovat sušením? Má pračka program pro snadné žehlení? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k LG F94A8FDH8N
Príslušenstvo pre LG F94A8FDH8N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F94A8FDH8N.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií