Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG F94J7VY0W

Zobraziť katalóg
LG F94J7VY0W
Parná práčka – A+++, 9kg, 1400ot./min., Hlučnosť 53/74dB, ochrana proti pretečeniu, 14 programov, Odložený štart, Invertorový direct drive motor, V׊×H 85×60×56cm, 6 Motion dd – 6 pracích pohybov, Steam™ – 2 parné programy, redukcia až 99.9% alergénov, TurboWash™ – aktívne sprchovanie čistou vodou, Smart ThinQ
Kód:  LGPR012 Produktové číslo:  F94J7VY0W Stránky výrobcu

LG F94J7VY0W

Pre žiarivo čisté prádlo potrebujete mať kvalitnú práčku. LG F9J7VY0W je ideálny spotrebič pre každú rodinu. Má výkonný invertorový motor Direct Drive, ktorý je rovno napojený na bubon práčky. Bubon sa tak oveľa lepšie hýbe. Motor sa toľko neopotrebováva, pretože sú obmedzené vibrácie. Funkciou vám vydrží dlhé roky. Keď si počas cyklu spomeniete, že potrebujete ešte niečo prihodiť, nie je to žiadny problém. Stačí stlačiť tlačidlo pre pauzu, odomkne sa zámok bubna a vy ľahko otvoríte dvierka a prihodíte bielizeň. Potom znova program spustíte. 

Kľúčové vlastnosti práčky LG F9J7VY0W

  • Veľmi úsporná práčka v energetickej triede A+++
  • Vhodná pre veľké rodiny vďaka veľkému objemu bubna
  • Funkcia 6 Motion DD vyperie aj jemnú bielizeň bez poškodenia
  • Parné pranie Steam je ideálne pre alergikov a deti
  • Funkcia TurboWash skráti dĺžku bežného cyklu až na 59 minút
  • S funkciou Smart ThinQ môžete ovládať práčku na diaľku cez WiFi
  • Invertorový motor Direct Drive so zárukou 10 rokov
  • Objem prania až na 9 kg bielizne
  • Maximálne otáčky 1400 ot./min.
  • Práčka LG F9J7VY0W má ochranu proti pretečeniu aj možnosť odloženého štartu

Moderná technológia s práčkou LG F9J7VY0W

Určite si zamilujete funkciu 6 Motion DD. Pri pracom cykle sa bubon pohybuje do šiestich rôznych smerov. Tak sa dôkladne bielizeň namočí a vyčistí. Pranie je tak oveľa efektívnejšie a šetrnejšie. Nemusíte sa báť vložiť do práčky i jemné látky. Pre všetkých alergikov alebo rodiny s malými deťmi je ideálne parné pranie Steam. Oblečenie je úplne čisté len za použitia horúcej pary. Z tkanín sa odstránia aj vírusy, baktérie a ďalšie alergény. 

Rýchlosť a efektivita práčky LG

Funkcia TurboWash dokáže skrátiť dĺžku bežného pracieho cyklu na 59 minút. Zároveň aj znižuje spotrebu vody a energie. Bielizeň je sprchovaná čistou vodou a výkon prepieracích cyklov je ešte oveľa účinnejší. Skvelou funkciou je aj Smart ThinQ, ktorá umožňuje napríklad ovládanie prania na diaľku či sťahovanie ďalších pracích programov cez WiFi pripojenie. Na jeden prací proces práčka LG vyperie až 9 kg bielizne. Ponúka svojmu užívateľovi pohodlné ovládanie vďaka veľkému LED displeju a otočnému voliču. K dispozícii máte 14 programov. Pre efektívne plánovanie prania je práčka vybavená aj komfortnou funkciou odloženého štartu. 

Programy práčky LG F9J7VY0W:
Bavlna
Bavlna+
Zmiešaná bielizeň
Syntetika
Steam – parné pranie
Škvrny
Jemná starostlivosť
Športové oblečenie
Tiché pranie
Jemné prádlo
Rýchly 14
Pokrývky

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je doba dodání? děkuji

Diskusia a poradňa k LG F94J7VY0W
Príslušenstvo pre LG F94J7VY0W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F94J7VY0W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií