Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG FH82A8TD

Zobraziť katalóg
LG FH82A8TD
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1200 ot./min, náplň 8 kg, hlučnosť 54/72 dB, 14 pracích programov, Jemná starostlivosť, Rýchly 14, 19 prídavných možností, TurboWash, Antialergické plákanie, Smart Diagnosis, Fuzzy Logic, Direct Drive motor, NFC Tag On, 6 MOTION DD, odložený štart 3 - 19 hod., 85 x 60 x 59 cm
Kód:  FAP1510g Produktové číslo:  FH82A8TD Stránky výrobcu

LG FH82A8TD

Skvelá práčka LG FH82A8TD ponúka spojenie moderných technológií, efektívneho prania, príkladného vyhotovenia a účelného dizajnu v klasickej bielej farbe. Táto spredu plnená práčka pojme na jeden cyklus až 8 kg špinavej bielizne, perie pri maximálnej hlučnosti 54 dB, patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++ a ponúka mnoho pokročilých funkcií. Odstreďovanie prebieha maximálne pri 1200 otáčkach za minútu, a to opäť pri nízkej hlučnosti - okolo 72 dB. Disponuje 14 unikátnymi programami, medzi najpopulárnejšie bezpochyby patrí program pre alergikov, tiché pranie, extra rýchle či špeciálne vyvinuté pre deti. Pri modernej práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade o 3 - 19 h, môžete tak prať kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Výhodou práčky je aj funkcia Fuzzy Logic, vďaka ktorej práčka zistí, koľko bielizne ste vložili, a určí, ako veľmi je bielizeň špinavá.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť odloženého štartu až o 19 hodín
  • Pojme až 8 kg špinavej bielizne
  • Energetická trieda A+++
  • Vysoké otáčky na dokonalé odstreďovanie
  • Funkcia odloženého štartu či Fuzzy Logic
  • Inovačný tlmiaci systém zaistí menej hluku a vibrácií
  • 6 Motion technológia - 6 pohybov motora na kvalitné a efektívne pranie
  • Antialergické pláchanie na dokonalé odstránenie zvyškov pracieho prášku

Priamy pohon bubna a šesť pohybov na kvalitné a efektívne pranie

Technológia 6 motion (šesť pohybov) využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna - zabezpečí tak dokonalé prispôsobenie a najlepšie možné výsledky prania. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, pád valivý, voľný a kolísavý. Každý z nich predstavuje inú filozofiu prístupu k vašej bielizni a spoločne tvoria ucelenú kombináciu vhodnú pre všetky druhy oblečenia aj typy odstraňovaných nečistôt. Vďaka použitiu priameho pohonu sa znížila hladina hluku, vibrácie, spotreba energie a zvýšila sa životnosť!

Moderný a "inteligentný" spotrebič

Antialergické pláchanie na dokonalé odstránenie zvyškov pracieho prášku využijete ako prevenciu pred citlivou pokožkou. Ďalej stojí za spomenutie "detská starostlivosť", program vhodný pre rodiny s deťmi aj starostlivé mamičky. Dokonalá starostlivosť o bielizeň tých, na ktorých vám veľmi záleží. Práčka má aj prednastavený program, ktorý si poradí s veľkými kusmi lôžkovín, ako napríklad prikrývky. Práčku je možné prepojiť s inteligentným telefónom či tabletom. Vďaka tomu je možné uložiť do pamäte práčky až 19 ďalších funkcií, ako je napríklad TurboWash, čistenie bubna či extra plákanie++. Na záver si nechávame pomyselnú čerešničku na torte. LG Smart Diagnosis je špeciálna funkcia - vďaka prepojeniu spotrebiča a smartfónu si zákazník môže diagnózu možnej poruchy vykonať sám. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby táto technológia rozpoznala až 78 problémov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co znamená v názvu písmeno H - model LG FH82A8TD ( v recenzích je typ LG F 82A8TD )

Dobrý den, mám dotaz - názvy programů na této pračce, jsou uvedeny v angličtině nebo v češtině? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k LG FH82A8TD
Príslušenstvo pre LG FH82A8TD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG FH82A8TD.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií