AD homeoffice AD homeoffice

LG GBB329SWJZ

Zobraziť katalóg
LG GBB329SWJZ + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 190.7cm, A++, objem 225 / 87l, Total NoFrost, MultiAirFlow, Expresné mrazenie, Alarm otvorených dverí, Eco Friendly režim, Smart Diagnosis, mraziaci výkon 8kg / 24hod.
Kód:  FAC3506p Produktové číslo:  GBB329SWJZ Stránky výrobcu

LG GBB329SWJZ

Voľne stojaca kombinovaná chladnička značky LG s celkovým úžitkovým objemom 312 l sa určite stane tým pravým pomocníkom do každej domácnosti. Model GBB329SWJZ je vybavený lineárnym kompresorom so zárukou 10 rokov. Nachádza sa v ekonomicky úspornej energetickej triede A++, ktorá výrazne zníži náklady na budúcu prevádzku. Užívateľský komfort zaistia špeciálne funkcie ako potrebné expresné mrazenie, alarm otvorených dverí, Eco Friendly režim, Multi Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu, alebo inteligentná diagnostika Smart Diagnosis. 

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná energetická trieda A++
  • Celkový úžitkový objem 312 l
  • Lineárny kompresor so zárukou 10 rokov
  • Expresné mrazenie
  • Multi Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Inteligentná diagnostika

Tichý a bezproblémový chod

Zariadenie celkovo vyniká pomerne nízkou hlučnosťou (39 dB). Jeho spodná časť pozostáva zo stredne veľkej praktickej mrazničky, ktorej vnútorný priestor je rozčlenený na 3 plastové zásuvky a jednu malú štvrtú. Za deň dokáže zmraziť až 8 kg potravín. Chladiaca časť je vybavená vnútorným LED osvetlením a pozostáva z dvoch políc z tvrdeného skla a jednej spodnej zásuvky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB329SWJZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB329SWJZ.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií