PET PET

LG GBB39DSDZ

Zobraziť katalóg
LG GBB39DSDZ
Chladnička – kombinovaná, 190.7cm, A++, objem chladnička/mraznička 223/95L, hlučnosť 39dB, Total No Frost, MultiAirFlow, SmartThinQ + Wi-Fi pripojenie, vnútorné LED osvetlenie, doba skladovania pri poruche 18hod., mraziaci výkon 8kg/24hod., farba Dark Graphit
Kód:  LGCHL008 Produktové číslo:  GBB39DSDZ Stránky výrobcu

LG GBB39DSDZ

Kombinovaná chladnička LG GBB39DSDZ s energetickou triedou A++ má celkový objem 318 litrov. Chladiaca časť s objemom 223 l je vybavená pokročilou technológiou, ako je napr. NatureFresh, Multi Air Flow, Total No Frost alebo LED osvetlenie. Pre bezpečné uloženie vašich potravín sú police z tvrdeného skla. Zásuvky sú priehľadné pre jednoduchý prehľad, čo je v nich uložené. Pokiaľ bude mať chladnička nejaký problém, tak pomocou inteligentnej diagnostiky smart Diagnosis a inteligentného telefónu môžete všetko vyriešiť.

Kľúčové vlastnosti chladničky LG GBB39DSDZ

  • Kombinovaná chladnička od LG s mrazničkou umiestnenou dole
  • Energetická trieda A++
  • Smart Diagnosis
  • Nízka hlučnosť iba 39 dB
  • Beznámrazový systém LG Total NoFrost
  • Multi Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Systém chladenia NatureFRESH
  • Expresné mrazenie

Veľká mraziacia kapacita spotrebiče LG GBB39SWJZ

Mraznička LG má beznámrazový systém a veľkú mraziace kapacitu potravín, až 8 kg/24 hod. Tri transparentné šuplíky majú objem 95 litrov. Okrem týchto objemných šuplíkov je tu prítomný aj jeden menší, ktorý je ideálny napríklad pre uchovanie pizze.

Moderné technológie od LG

Chladničky LG GBB39SWJZ tiež disponujú technológiou smart Diagnosis, ktorá za iba 20 sekúnd rozpozná problémy. Prítomný je aj Eco Friendly úsporný a ekologický šetrný režim prevádzky. Pri výpadku elektrickej energie je akumulačná doba zmrazených potravín až 18 hodín. Vďaka invertorovému lineárnemu kompresoru má chladnička menšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a účinne dokáže regulovať chladiaci výkon. Určite oceníte praktické prúdenie a cirkuláciu chladného vzduchu Multi Air Flow, ktoré eliminuje teplotné odchýlky v chladničke a mrazničke. Ďalšou výhodou je tiež technológia rýchleho mrazenia, ktorá zaistí efektívnejšie vychladenie a zachovanie chladu po dlhú dobu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB39DSDZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB39DSDZ.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií