Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

LG GMJ916NSHV

Zobraziť katalóg
LG GMJ916NSHV + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička americká, Door in Door, 179,7 cm, A+, objem chladnička/mraznička 371/200 l, hlučnosť 40 dB, Multi Air Flow, Total No Frost, Moist Balance, Smart Diagnosis, mraziaci výkon 10 kg/deň
Kód:  FAC3506g Produktové číslo:  GMJ916NSHV Stránky výrobcu

LG GMJ916NSHV

Firma LG opäť potvrdzuje, že patrí medzi tých najlepších výrobcov elektroniky a prináša na trh novú chladničku, ktorá patrí na vrchol vo svojej kategórii. Máte viacčlennú rodinu a potrebujete dostatok priestoru na potraviny? Neváhajte a kúpte si túto chladničku v americkom štýle. Je vyhotovená v naozaj perfektnom dizajne a zapadne tak do každej kuchyne. Pevná konštrukcia, antikorové dvere, skryté pánty a luxusné držadlá dodajú ten pravý šmrnc, ktorý len tak nezovšednie. Pritom je veľmi úsporná a spadá do energetickej triedy A+. Určite oceníte nízku hlučnosť iba 40 dB, takže nebude problém ju použiť v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou.

Neskutočne veľký priestor

Táto "obria" chladnička ponúka úžitkový objem až 571 litrov. V chladiacej časti (371 litrov) sa nachádzajú štyri police na uloženie potravín a dve špeciálne priehradky Moist Balance s mriežkovým krytom na ovocie a zeleninu. Tie udržujú optimálnu úroveň vlhkosti a pri prekročení kontrolovaných hodnôt sa vlhkosť odparuje a zráža na mriežke. To udrží vašu zeleninu aj ovocie dlho čerstvé a chrumkavé ako nikdy predtým. V priestore dverí sa nachádza šesť priehradiek, do ktorých možno uložiť aj väčšie fľaše a mnoho ďalších potravín. Mraziaca časť (200 litrov) je vybavená štyrmi veľkými transparentnými zásuvkami, takže presne uvidíte, čo sa v nich nachádza. Ďalších šesť menších priehradiek je umiestnených na dverách, takže o miesto na mrazené potraviny nebude núdza. Z vonkajšej strany je chladnička vybavená dotykovým minibarom s automatickým výrobníkom ľadu a vody v mrazničke. Jedným dotykom si tak môžete natočiť chladnú vodu alebo pridať kockový či drvený ľad, kedykoľvek sa vám zapáči.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Smart Diagnostic
  • Automatický výrobník ľadu
  • Nápojový automat
  • LED osvetlenie
  • Pure N Fresh/Deodorizér - pohlcuje zápach
  • Detský zámok - uzamkne ovládanie displeja

Technológia na vrchole

Výrobcovia do tohto modelu aplikovali moderný lineárny kompresor, ktorý vďaka vychyľovaniu piesta v magnetickom poli vytvára priamočiary pohyb bez nutnosti transformácie krútiaceho pohybu. Hlavným prínosom je o 20 % nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a väčšia spoľahlivosť.

Systém Door in Door eliminuje únik chladného vzduchu pri otvorení, takže teplota vnútri zostáva konštantná, čo má vplyv na trvanlivosť výrobkov a energetickú účinnosť. Technológia Multi Air Flow zabezpečuje rozšírené prúdenie chladného vzduchu. Ten cirkuluje skrze niekoľko otvorov, čo zaručuje účinné a rovnomerné chladenie. Ochrana dverového tesnenia  zabraňuje šíreniu plesní a baktérií.

Už žiadne rozmrazovanie

Vyspelá technológia Total No Frost sa postará o odvetrávanie teplého vzduchu a vlhkosti, preto už nemusíte chladničku nikdy ručne odmrazovať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dá se používat zásobník na led bez připojení na přívod vody? (dá se doplňovat ručně ?)

Dobrý den, chtěl jsem u Vás koupit výměnný filtr na vodu ADQ73613401 a Pure and Fresh Filtr do americké lednice LG. Na Vašem kontaktním centru mi řekli, že toto nemáte v nabídce. Mohu se zeptat, kde se tedy dá koupit toto příslušenství, které je sice naprosto běžné, ale vy ho neprodáváte, i když nabízíte lednici v ceně cca 70.000,-, která to potřebuje cca každého půl roku?

Dobry den, Ma prosim tato lednice prime napojeni vody? Nebo musim vodu do lednice doplnovat? Dekuji

Diskusia a poradňa k LG GMJ916NSHV
Príslušenstvo pre LG GMJ916NSHV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GMJ916NSHV.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií