AD homeoffice AD homeoffice

LG GSJ961NEBZ

Zobraziť katalóg
LG GSJ961NEBZ + 10 rokov záruka na kompresor
Americká chladnička americká, 179cm, A++, objem 405/196l, hlučnosť 39dB, Total No Frost, MultiAir Flow, Moist Balance Crisper, Pure N Fresh, NFC Smart Diagnosis, nápojový automat s interným zásobníkom, mraziaci výkon 12kg/24hod.
Kód:  FAC3506l Produktové číslo:  GSJ961NEBZ Stránky výrobcu

LG GSJ961NEBZ

Pokiaľ si potrpíte na veľkom skladovacom priestore, elegantnom dizajne a užitočných technológiách, tak tu pre vás máme chladničku od svetoznámeho výrobcu LG. Hlavnou prednosťou je samozrejme veľký objem. Chladnička vám ponúkne až 600 litrov úložného priestoru. Môžete v nej tak bez problému uskladniť a uložiť všetko, čo vám len pod ruky príde. Malá a šikovná menšia zásuvka vám poskytne ideálny úložný priestor pre drobné veci ako sú mäsové delikatesy a syry. Spotreby sa báť tiež nemusíte, lebo chladnička je zaradená v úspornej triede A++.


Kľúčové vlastnosti

  • Neskutočne veľký úložný priestor
  • Veľmi úsporná energetická trieda A++
  • Nádržka pre vodu s jednoduchým doplňovaním
  • Úzky výrobník ľadu SpacePlus
  • Dotykový displej a LED osvetlenie
  • Technológia Moist Balance Crisper na zachovanie správnej vlhkosti vnútri chladničky
  • Úspora energie vďaka invertorovému lineárnemu kompresoru

Vždy čerstvé a svieže potraviny

Chladnička disponuje velmi užitočnou technologiou Moist Balance Crisper, ktorá má za úlohu odstrániť prebytočnú vlhkosť a tým udržať potraviny dlhšie čerstvé. Určite oceníte aj filter Pure N Fresh. Vďaka tomuto jedinečnému systému čistenia vzduchu znížite zápach v chladničke na minimum.

Veľmi efektívne chladenie

Vďaka modernému systému Total No Frost dokáže chladnička efektívne znížiť energetickú spotrebu a veľmi rýchlo schladiť uložené potraviny. Dokáže napríklad v priebehu dvoch hodín perfektne vychladiť pivo či limonádu, čo sa hodí predovšetkým v parných letných dňoch. Navyše jedinečný invertorový lineárny kompresor spoločnosti LG využíva namiesto bežného recipročného pohonu lineárny pohon piestu. Tým spôsobuje nižšie vnútorné trenie a výsledkom je až o 32 % nižšia spotreba energie.

Máte chuť na ľad či vodu?

Táto chladnička toho môže ponúknuť naozaj veľa. Dalším skvelým pomocníkem je integrovaný nápojový automat s interným zásobníkom s kapacitou 4 litre alebo úzky výrobník ľadu SpacePlus. Doprajte si tak ľadové osvieženie kedykoľvek, keď je to potrebné. Milovníci vína si prídu tiež na svoje. V chladničke nájdete totiž celkom 4 držiaky pre vaše fľaše.

Opravári sami sebe

Zdá sa vám, že nepracuje chladnička tak ako má? Nevolajte opravára, ale jednoducho priložte váš inteligentný telefón s podporou NFC a zistite čo sa deje. Chladnička totiž disponuje funkciou NFC Smart Diagnosis. Stačí si stiahnuť požadovaný softvér do mobilu a potom len priložiť. Okamžite tak uvidíte kde je problém a ako prípadne máte postupovať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, existuje podobny model tejto chladnicky aj s priamim pripojenim na vodu? dakujem

to je na benzin či na naftu

Dobrý den,chci se zeptat zda lednice funguje jen na zásobník vody nebo muže fungovat i s připojením na vodu? Na obrázcích je pouze zásobník. Díky

Diskusia a poradňa k LG GSJ961NEBZ
Príslušenstvo pre LG GSJ961NEBZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSJ961NEBZ.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií