Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

LG LB645129T

Zobraziť katalóg
LG LB645129T
Vstavaná rúra vstavaná, A, objem 67 l, 7 funkcií, ventilátor, gril, konvenčný ohrev, EasyClean, Soft Close zatváranie dverí, Timer, 1x teleskopický výsuv, LED displej, vnútorné osvetlenie, 3 sklá dvierok
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAP1563b Produktové číslo:  LB645129T Stránky výrobcu

LG LB645129T

LG LB645129T je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vstavaná rúra LG LB645129T s objemom 67 litrov je priam nabitá modernými technológiami, ktoré z prípravy pokrmov urobia doslova radosť. Ponúka 7 funkcií, ľahké čistenie vodou, teleskopický výsuv plechov alebo jemné zatváranie Soft Close. Veľkou prednosťou je elegantný dizajn v červenej farbe s displejom a dvoma otočnými ovládačmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 67 litrov
  • 7 funkcií
  • Presné riadenie teploty a konvenčné varenie
  • Teleskopický výsuv plechov
  • Jednoduché čistenie EasyClean

Pečenie vás bude baviť

Súčasťou programov je okrem iného gril alebo ventilátor umiestnený v zadnej stene rúry, ktorý zaistí cirkuláciu horúceho vzduchu, a tým aj rýchlejší ohrev. Presné riadenie teploty a konvenčné varenie zaručí rovnomerne prepečené jedlo. Využíva iba vykurovací článok v zadnej stene a ventilátor cirkulácie horúceho vzduchu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Rodiny s malými zvedavcami ocenia funkciu Detský zámok, ktorá po aktivácii zabráni zapnutiu rúry, keď je vypnutá. Funkciu je možné zapnúť aj počas varenia a zabrániť tak náhodnej zmene teploty alebo dobe trvania varenia. Pri manipulácii s horúcim plechom je vždy dôležitá opatrnosť, aby ste sa nepopálili. Teleskopické výsuvy plechov prispejú k bezpečnosti a pohodliu pri pečení, rovnako ako viacvrstvové sklo dvierok zabraňujúce popáleniu pri dotyku.

Mäkké zatváranie dverí

Jednoduché ovládanie rúry sprostredkuje LCD s časovačom a veľmi príjemnou funkciou je aj jemné zatváranie dverí Soft Close, ktoré vám spríjemní každodenné použitie rúry. Mäkké zatváranie zabraňuje tvrdým nárazom a je tiché. Už žiadne búchanie dvierkami, po vyskúšaní príjemne mäkkého zatvárania už pravdepodobne nebudete chcieť meniť.

Príslušenstvo

  • 2× plech na pečenie
  • 1× rošt
  • 1× teleskopický výsuv

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,3 cm Hotovo!
Hĺbka
55,3 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,3 cm Hotovo!
Hĺbka
55,3 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
67 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG LB645129T
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií