PET PET

LG LHB645

Zobraziť katalóg
LG LHB645
5 2 hodnotení
Domáce kino 5.1ch, 1000 W, 3D priestorový zvuk, BD/DVD/CD, FullHD Upscalling, HDMI výstup, USB, LAN, Bluetooth, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500g2 Produktové číslo:  LHB645 Stránky výrobcu

LG LHB645

Spoznajte, čo znamená maximálna zvuková trojrozmernosť v praxi. Blu-ray systém LG LHB 645 vám sprostredkuje zvuk ako z kina vďaka vysokovýkonným reproduktorom s odolnými ozvučnicami a tiež vynikajúcu kvalitu vašich obľúbených filmov v 2D aj 3D. Ako používateľa vás potešia jednak praktické aplikácie, s ktorými môžete čerpať zo širokej ponuky online obsahu, ale aj možnosť umiestnenia reproduktorov do viacerých miestností a ich vzájomné synchronizácii.

Skvelý zvuk kdekoľvek sa vám zapáči

S komfortným a praktickým systémom LG Multi-room Audio môžete umiestniť reproduktory do rôznych miestností a pomocou inteligentného telefónu ich navzájom synchronizovať. Celému bytu tak vdýchnete nenapodobiteľnú jednotnú atmosféru tým istým 3D priestorovým ozvučením, alebo ho skrátka nastavíte pre každú miestnosť rozdielne - všetko záleží čisto na vašom vkusu.

Program podľa vašich preferencií

Vďaka inteligentnej aplikácii LG Remote nemusíte byť odkázaní na pevne daný program v televízii. Funkcia ponúka širokú škálu online obsahu zo sociálnych sietí YouTube, Facebook alebo Twitter, takže voľný čas môžete tráviť spôsobom, ktorý plne zodpovedá vašim preferenciám.

Prednosti TVP s domácim kinom naplno využijete vďaka technológii 3D Blu-ray, s ktorou Blu-ray disky (aj s filmami v 3D) prehráte v prvotriednej kvalite HD aj Full HD. Vaše obľúbené snímky sa vám tak stanú pastvou pre oči, ktorú si na rozdiel od kina môžete kedykoľvek zopakovať z pohodlia domova.

Parametre a špecifikácia:

Základné vlastnosti:

  • Priame nahrávanie audia na USB
  • Full HD Upscaling
  • 3D priestorový zvuk
  • Multiroom

Prehrávanie:

  • 3D/2D
  • CD/DVD/BD

Konektivita:

  • Optický vstup
  • HDMI vstup/výstup
  • USB
  • LAN
  • Bluetooth

Príslušenstvo:

  • Diaľkový ovládač

Rozmery:

Hlavná jednotka: 360 x 60,5 x 299 mm
Predné reproduktor: 290 x 1100 x 290 mm
Krabice: 741 x 456 x 368
Subwoofer: 172 x 391 x 261
Hmotnosť: 16,3 kg

Celkový výkon:

1000 W

Výkon subwoofera:

163 W

Spotreba energie:

130/0,5 W (AV/pri vypnutí)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mal by som otazku na toto domace kino.Daju sa k nemu pripojit sluchatka?Dakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je součástí i optický kabel pro připojení s TV?

Reproduktory sú spojené s prehrávačom káblom alebo sú bezkablove?

Dobrý den, je možné přes tento systém pouštět YouTube? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k LG LHB645
Príslušenstvo pre LG LHB645 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LHB645. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LHB645. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LHB645. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG LHB645.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií