AD homeoffice PET

LG LHB745

Zobraziť katalóg
LG LHB745
5 3 hodnotení
Domáce kino 5.1ch, armidová vlákna, 1200W, 3D priestorový zvuk, BD / DVD / CD, FullHD Upscalling, 2x HDMI, USB, LAN, WiFi, Bluetooth, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500g4 Produktové číslo:  LHB745 Stránky výrobcu

LG LHB745

Spoznajte, čo znamená maximálna zvuková trojrozmernosť v praxi. Blu-ray systém LG LHB 745 vám sprostredkuje zvuk ako z kina vďaka vysoko výkonným reproduktorom s odolnými ozvučnicami, a tiež vynikajúcu kvalitu vašich obľúbených filmov v 2D aj 3D. Ako používateľa vás potešia jednak praktické aplikácie, s ktorými môžete čerpať zo širokej ponuky online obsahu, ale aj možnosť umiestnenia reproduktorov do viacerých miestností a ich vzájomnej synchronizácii.

Skvelý zvuk kdekoľvek sa vám zapáči

Prehrávanie muziky alebo inej zvukovej stopy vo vynikajúcej kvalite umožňujú reproduktory, disponujúce ozvučnicami z vysoko odolných aramidových vlákien, ktoré výrazne zlepšujú odozvu a minimalizujú zvukové skreslenia. LG LHB 745 vám tak dovoľuje sa do počúvania hudby maximálne ponoriť a užiť si ho, ako nikdy predtým.

S komfortným a praktickým systémom LG Multi-room Audio a funkciou Multi Flow môžete umiestniť reproduktory do rôznych miestností a pomocou inteligentného telefónu je navzájom synchronizovať. Celému bytu tak vdýchnete nenapodobiteľnú jednotnú atmosféru, tým istým 3D priestorovým ozvučením, alebo ho skrátka nastavíte pre každú miestnosť rozdielne - všetko záleží čisto na vašom vkuse.

Program podľa vašich preferencií

Vďaka inteligentnej aplikácii LG Remote nemusíte byť odkázaní na pevne daný program v televízii. Funkcia ponúka širokú škálu online obsahu zo sociálnych sietí YouTube, Facebook alebo Twitter, takže voľný čas môžete tráviť spôsobom, ktorý plne zodpovedá vašim preferenciám.

Prednosti TVP s domácim kinom naplno využijete vďaka technológii 3D Blu-ray, s ktorou Blu-ray disky (aj s filmami v 3D) prehráte v prvotriednej kvalite HD i Full HD. Vaše obľúbené snímky sa vám tak stanú pastvou pre oči, ktorú si na rozdiel od kina môžete kedykoľvek zopakovať z pohodlia domova.

Parametre a špecifikácie:

Základné vlastnosti:

  • Priame nahrávanie audia na USB
  • Full HD Upscaling
  • 3D priestorový zvuk
  • Multiroom

Prehrávanie:

  • 3D / 2D
  • CD / DVD / BD

Konektivita:

  • Optický vstup
  • HDMI vstup / výstup
  • USB
  • LAN
  • WiFi
  • Bluetooth

Príslušenstvo:

  • Diaľkový ovládač

Rozmery:

Hlavná jednotka: 410 x 55 x 260 mm
Predný reproduktor: 290 x 1150 x 290 mm
Krabice: 878 x 456 x 430
Subwoofer: 191 x 388.5 x 318
Hmotnosť: 25,7 kg

Celkový výkon:

1200 W

Výkon subwooferu:

230 W

Spotreba energie:

130 / 0,5 W (AV / pri vypnutí)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všetky repraky prenášajú hudbu bezdratovo?

Chcem si pripravit kabel v dome na zadne reproduktory, aku hrubku musi mat aby zvladal ich vykon? dakujem

Dobrý den, je možné toto domácí kino připojit do projektoru?

Zdravím, má toto kino funkci Up scaling ? ... Tedy převod rozlišení videa na Full HD ? Děkuji Hampl

Dobrý den. Stačí mi jeden HDMI vstup do tv?

Dobrý den prosím jaká je velikost předních stojacích reproduktorů? Děkuji

, píšete pri Domácom kine LG LHB745 (337€) "zánovné"..čo to znamená? je to konečná cena? mal by som záujem..Ďakujem

Diskusia a poradňa k LG LHB745
Príslušenstvo pre LG LHB745 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LHB745. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LHB745. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LHB745. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG LHB745.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií