AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG OM7560

Zobraziť katalóg
LG OM7560
5 1 hodnotení
Minisystém CD/MP3/WMA, FM rádio, pamäť 50 staníc, Bluetooth, 2x USB, AUX In, Portable In, priame nahrávanie na USB, nahrávanie z USB1 na USB2, 1000W, integrovaný subwoofer 400W
Kód:  JLG206d Produktové číslo:  OM7560 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG OM7560

Od uskutočnenia tej ozajstnej párty vás delí len jedna vec, a tou je kvalitná reprodukcia hudby. Bez nej je skutočne dobrá party nepredstaviteľná. S týmto mikro Hi-Fi systémom vykúzlite zvukové DJ efekty, zaspievate si karaoke alebo si proste zatancujete so svojimi priateľmi v rytme obľúbenej muziky. Spoznajte nový rozmer zábavy, ktorý prináša možnosť bezdrôtového prehrávania hudby zo smartphonov či iných inteligentných zariadení a bavte sa svojimi priateľmi na maximum.  

Kľúčové vlastnosti

  • hudobný výkon 1000 W rozprúdi každú party životom
  • hudbu môžete prehrávať z CD a flashdiskov alebo tiež prostredníctvom Bluetooth z inteligentných zariadení
  • hudobnú atmosféru dotvorí osvietenie pulzujúce v rytme hudby
  • funkcia karaoke pre ešte väčšiu zábavu
  • DJ funkcia premení reproduktor v mixážny pult
  • pre lepšie zvukové podanie vašich obľúbených relácií synchronizujte reproduktor s televízorom

Ovládajte hudobnú produkciu priamo z parketu

Samozrejmosťou je u takého prehrávača prehrávanie hudby z CD nosičov alebo z USB. Kto by sa ale chcel otravovať s neustálym hľadaním zaprášených CD alebo zdĺhavým nahrávaním obľúbených skladieb z PC na flashdisk? Aby ste sa týmto činnostiam vyhli, vybavil výrobca minisystém rozhraním Bluetooth, ktoré posúva hranicu vašej zábavy o krok ďalej. K minisystému LG pripojíte až tri mobilné zariadenia, vďaka čomu môžete vytvárať, spravovať a rozširovať svoje zoznamy skladieb. Hudobnú produkciu tak budete mať plne vo svojej moci priamo z hudobného parketu. Atmosféru párty dotvorí tiež divoké osvetlenie pulzujúce v rytme hudby.  

Aj vy môžete byť DJ

Vaše obľúbené skladby nie sú nemenné. Aj vy do nich môžete zasahovať, meniť ich a robiť ich zaujímavejšími. Ako pravý DJ do nich môžete totiž pridávať scratching, flanger, phaser, wah-wah, delay a ďalšie vopred uložené špeciálne efekty. Pokiaľ si chcete od mixážneho pultu odbehnúť, aby ste si zatancovali, zapnite funkciu Auto DJ, a tá prevezme kormidlo za vás. Aby ste o vami vytvorené skladby neprišli, môžete si ich vďaka jednému z dvoch USB vstupov nahrať na flashku alebo odoslať cez Bluetooth do inteligentného zariadenia. 
Ak si nevystačíte s jedným reproduktorom, možno ho bezdrôtovo prepojiť s ďalším, čo vám prinesie dvojnásobný výkon.

Zaspievajte si karaoke

LG vybavil svoj minisystém tlačidlom pre potlačenie stopy spevu. Po jeho stlačení počujete iba hudobný sprievod, ktorý sa tak stane podkladom pre váš hudobný prejav.Pre prispôsobenie skladby svojmu rozsahu môžete tiež dokonca zmeniť jej tóninu. Užijete si tak s priateľmi veľa zábavy pri karaoke. 

Kvalitný zvuk pre váš televízor LG

Už vám nestačí reproduktor zabudovaný vo vašom televízori, aby ste si naplno užili filmové trháky? Ak chcete pri sledovaní filmov a iných relácií zažiť úchvatný zvuk, jednoducho synchronizujte televízor LG s reproduktorom bez nepekných káblov. 
 

Inteligentné zariadenie do inteligentnej domácnosti

Prichádzate domov unavení z práce a radi by ste sa na chvíľu usadili do pohodlnej pohovky a nechali sa unášať melódiou svojej obľúbenej muziky? Minisystém LG vám k tomu pomôže. Ten totiž spozná, keď vstúpite do izby a identifikuje váš mobilný telefón. Potom už stačí len niekoľko ťahov prstom po displeji telefónu a tóny vašej obľúbenej hudby sa rozoznejú izbou.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
CD Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
CD Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je součastí balení mikrofon? Pakliže ano. Kolik mikrofonů je součástí balení? Jakým způsobem lze mikrofon připojit. Dratově přes jack 6,3mm nebo bezdrátově? Děkuji.

Dobrý den, při přehrávání z USB na kterém je několik složek, lze zvolit složku pro přehrání ? Má to funkci náhodného přehrávání?

Dobry den, ma to doopravdy sluchatkovy audiovystup? Máme sluchátka Koss s 3.5 mm jack. Budou nám fungovat? V popisu máte ze to má audio výstup, ale na stránkách výrobce je ze to výstuppro sluchátka nema

Dobry den. Píšete o karaoke... jde tedy pripojit mikrofon? Děkuji za odpověď

Čistý středy čisté basy pěkný zpracovaný DJ pult dobrý světla dobrý blutu funkční dvě flašky Fajn rádio funkční je to fakt pěkný já jsem s ní spokojený

Diskusia a poradňa k LG OM7560
Príslušenstvo pre LG OM7560 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG OM7560. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG OM7560. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG OM7560. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG OM7560.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií