Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG PH4 čierny

Zobraziť katalóg
LG PH4 čierny
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor Hi-Fi systém, 2.0ch, 10 W, bluetooth, Micro USB pre nabíjanie, Portable In, Multipoint, LED osvetlenie, odolnosť proti postriekaniu vodou
Kód:  JLG5015e3 Produktové číslo:  PH4.AEUSLLK Stránky výrobcu

LG PH4 čierny

Vychutnávajte si svoju obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek! LG PH4 je presne ten reproduktor, ktorý nesmie chýbať žiadnej poriadnej partii. Ponúka skvelý a čistý zvuk, ktorý ešte podčiarkuje podpora priestorového zvuku. Tá sľubuje, že hrá naozaj zo všetkých strán. Na svoju veľkosť tak prináša neuveriteľnú porciu zážitkov pri počúvaní hudby, ktorá znie naozaj špičkovo. Svetelný pásik obopínajúci reproduktor funguje nielen ako skvelá kulisa pre dodanie atmosféry, ale zároveň decentne upozorňuje na nutnosť dobitia batérie. Nastaviteľnosť rôznych režimov nasvietenia zabezpečí, že vás svetlo neomrzí a ani vám nebude nijako prekážať.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth pre pripojenie počas naozaj každej príležitosti
  • Špičkový zvuk s podporou priestorového zvuku
  • Zdieľané pripájanie
  • Použiteľný aj na telefonovanie
  • Vysoká odolnosť proti vplyvom počasia a vode
  • Výdrž batérie až 10 hodín

 

Spratný reproduktor na vonkajšiu zábavu?

Bluetooth pripojenie už dnes toľko neprekvapií, a tak LG prináša do sveta audio systémov ďalšie funkcie. PH4 je totiž odolný proti vplyvom počasia, a tak vás pri jeho používaní vonkajšie podmienky nijako neobmedzia. Striekajúca voda mu tiež nerobí žiadny problém, takže sa pri šantení pri bazéne nemusíte sústrediť na nič iné, ako na dokonale znejúcu hudbu. Pre zabezpečenie absolútneho pohodlia je súčasťou balenia aj praktický remienok, ktorým sa dá reproduktor pripevniť takmer kamkoľvek.

 

Multifunkčný audio systém

Ako ešte vylepšiť bezdrôtové pripojenie? Aj na túto otázku odpovedá LG s úplným prehľadom. Umožňuje totiž pripojenie nielen jedného, ale dokonca dvoch telefónov naraz. To prepožičiava možnosť striedania sa vo výbere s ďalšou osobou, čo zaistí, že sa hádky o výber hudby stanú spomienkou. To ale nie je všetko. Reproduktor sa behom okamihu dokáže premeniť v handsfree. Pri prichádzajúcom hovore sa hudba pozastaví a príde na rad integrovaný mikrofón. Po ukončení hovoru budete v počúvaní pokračovať presne tam, kde ste skončili. Vďaka AUX vstupu sa k nemu navyše môžete pripojiť aj z MP3 alebo CD prehrávača.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG PH4 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG PH4 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG PH4 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG PH4 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG PH4 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií