Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG SJ8

Zobraziť katalóg
LG SJ8
4,9 8 hodnotení
SoundBar – 4.1-kanálový, 300W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital/DTS, Bluetooth, LAN, WiFi, Spotify, Simplink, ARC, Adaptive Sound Control, Chromecast, priepustnosť obrazu v 4K, 1× HDMI vstup, 1× HDMI výstup, optický vstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, vhodný pre TV s veľkosťou 55" väčšou
Kód:  JLG500b8h Produktové číslo:  SJ8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SJ8

Veľkolepý orchester nemusí ubrať značný priestor vo vašej obývačke. Produkt od rokmi osvedčenej značky LG disponuje priestorovým zvukom Dolby Digital, ktorý je digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo nutné mať hromadu reproduktorov. Zaiste oceníte aj funkciu ASC (Adaptive Sound Control), ktorá automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný 4.1-kanálový audio systém s výkonom 300 W
  • Podpora priestorového zvuku Dolby Digital
  • Prehrávanie modulom Bluetooth, Google Cast alebo WiFi
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (4K sound – 24 bit/192 kHz)
  • Možnosť ovládania cez inteligentné zariadenia
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Spárovanie s ostatnými audio prístrojmi cez MultiRoom
  • Vhodný pre moderné TV s veľkosťou 55" a väčšie

Už žiadne obmedzovanie

Vďaka priechodnému vstupu HDMI pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízor dostanete špičkový obraz a SJ8 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť poriadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez univerzálny Bluetooth alebo Google Cast. Sieťové pripojenie všetkými dostupnými cestami (vrátane WiFi) uplatníte aj na prehrávanie cez rôzne online služby alebo diaľkové ovládanie cez inteligentné zariadenia.

Kvalitné zvukové podanie

Prístroj takej úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy na filmy i hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozochvejte vzduch i pohovku atmosférou, k čomu slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Vychutnajte si vašich obľúbených hudobných interpretov s týmto moderným a vo všetkých ohľadoch výborným Soundbarom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neškodilo by k podobným výrobkům místo marketingových nesmyslů dát popis. U zvukového zařízení frekvenční rozsah, ideálně graf závislosti hlasitosti na frekvenci, velikost nelineárního zkreslení a odstup signál/šum. Dále objednat kvalitní designové verze například v bílé, nikoliv černé ošklivé krabice. Bez těchto věcí nelze koupit.

Jak je mozne, ze cena 9390,- po sleve 22% je o 400Kc vetsi nezli u identickeho zbozi, ktere mate paralelne v nabidce bez slevy, ale za to za 8990,-? Jak je mozne, ze u tohoto identickeho zbozi za 8990 uvadite dostupnost do 4pracovnich dni a ja cekam na dodani jiz osmi den, pricemz dle poslednich informaci jeste minimalne dalsich deset dni cekat budu?

Škoda že v příslušenství k tomuto soundbaru SJ8 nenabízíte např. držák na TV OLED B7 a C7, ale za to tam najdu flashdisky které jsou mě u tohoto soundbaru k ničemu. Ten držák se jmenuje T8.

Dobrý den, lze tento SB namontovat na VESA systém TV, která je na zdi? Děkuji.

Diskusia a poradňa k LG SJ8
Príslušenstvo pre LG SJ8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SJ8.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií