Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold

Zobraziť katalóg
LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold
4,5 48 hodnotení
Mobilný telefón 4.7 "IPS HD 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predný 1 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi -Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batérie 2100 mAh, Android 5.0 s LG UI 4.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RL666c2f Produktové číslo:  LGH440N.ACZEKG Stránky výrobcu
LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold 135 € Použité

LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold

LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spirit láka vysokorýchlostným internetom na veľkom a kvalitnom displeji, ale aj podareným dizajnom s dôrazom na ergonómiu. Telefón má prehnutý displej i chrbát, vďaka čomu ho lepšie uchopíte  do ruky aj k tvári. Mobilné pripojenie 4G / LTE vám spolu s hardvérom rýchlo naservíruje aj zložité internetové stránky. Nie to ešte, internetové aplikácie. Na displeji s vysokým HD rozlíšením budete mať obraz ostrý ako britva. Schopnosti farebnej reprodukcie IPS displej ešte viac podporujú odstránením nadbytočných vrstiev. Vďaka tomu sa model LG Spirit pýši jasným, čistým obrazom vynikajúcej kvality so živými farbami, ktorý  vynikne pri prezeraní fotografií, prehrávaní videí a hraní hier. 4,7 " je zaujímavým pomerom zachovávajúci veľkú viditeľnú plochu, je lepšie prenosný a padne do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Padnúci telefón s pútavým, ergonomickým prehnutím
  • Vysokorýchlostné mobilné pripojenie 4G / LTE
  • HD displej s jasným, čistým obrazom a živými farbami
  • Fotografovanie gestami
  • LED a autofokus pre jasné a ostré fotografie
  • Svižný, moderný a ľahko prispôsobiteľný systém

Fotografujte a robte selfie

Kamkoľvek vkročíte, všetko si môžete zaznamenať snímkami alebo Full HD videom. Telefón dostal do svojho vienka 8 Mpx fotoaparát s LED dosvetlením a autofokusom, aby boli fotografie jasne viditeľné a najmä ostré. Pomocou funkcie Gesture Shot sa teraz vyfotíte v realistickej póze, ktorú zvyčajne pokazí stláčanie spúšte. Stačí otvoriť dlaň pred predným fotoaparátom, a akonáhle zovriete ruku v päsť, začne odpočítavanie, ktoré vám dá čas, aby ste zaujali správnu pózu pre fotenie.

Dotiahnutá ergonómia

Preberá aj osvedčené prvky dizajnu vrátane originálne vykonaného zadného tlačidla. Už nebudete musieť hmatať na bočné či horné tlačidlo. Zvládnete ovládať prístroj aj jednou rukou. K tomu je telefón prispôsobený jedinečným zakriveným tvarom a displejom od kraja ku kraju. Aj napriek nadštandardnej veľkosti displeja sa vám  bude skvele držať a palcom môžete jednoducho ťukať na požadovaný obsah.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, hledám telefon s funkcí rSap

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kupoval jsem tenhle telefon někdy v únoru letošního roku a poslední dobou je strašně pomalý, trvá cca 3s než něco najede, pokud na to kliknu. Zajímalo by mě, jestli je to u těchto telefonů běžné, popřípadě čím by to mohlo být. Děkuji za odpověĎ

Dobry den, kdyz mi mobil vyklouzne z ruky kdyz telefonuji, stane se mu neco?

Príslušenstvo pre LG Spirit 4G LTE (H440n) Gold
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií