AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan

Zobraziť katalóg
LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan
4,5 48 hodnotení
Mobilný telefón 4.7 "IPS HD 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predný 1 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi -Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batérie 2100 mAh, Android 5.0 s LG UI 4.1
Kód:  RL666c2d Produktové číslo:  LGH440N.ACZEKT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan

Spirit láka vysokorýchlostným internetom na veľkom a kvalitnom displeji, ale aj podareným dizajnom s dôrazom na ergonómiu. Telefón má prehnutý displej i chrbát, a tak lepšie sadne do ruky a k tvári. Mobilné pripojenie 4G / LTE vám spolu s hardvérom rýchlo naservíruje aj zložité internetové stránky, nieto potom internetové aplikácie. Na displeji s vysokým HD rozlíšením bude obraz ostrý ako britva. Schopnosti farebnej reprodukcie IPS displeja ešte viac podporuje odstránenie nadbytočných vrstiev. Vďaka tomu sa model LG Spirit pýši jasným, čistým obrazom vynikajúcej kvality so živými farbami, ktorý vynikne najviac pri prezeraní fotografií, prehrávanie videí a hraní hier. 4,7 "je zaujímavým pomerom zachovávajúci veľkú viditeľnú plochu, a  je lepšie prenosný a dobre padne do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Padnúci telefón s pútavým, ergonomickým prehnutím
  • Vysokorýchlostné mobilné pripojenie 4G / LTE
  • HD displej s jasným, čistým obrazom a živými farbami
  • Fotografovanie gestami
  • LED a autofokus pre jasné a ostré fotografie
  • Svižný, moderné a ľahko prispôsobiteľný systém

Foťte a robte si selfie

Kamkoľvek vkročíte, všetko si môžete zaznamenať snímkami alebo Full HD videom. Telefón dostal do svojho vienka 8 Mpx fotoaparát s LED dosvetlením a autofokusom, aby boli fotografie jasne viditeľné a najmä ostré. Pomocou funkcie Gesture Shot sa teraz vyfotíte v realistickej póze, ktorú zvyčajne skazí stláčanie spúšte. Stačí otvoriť dlaň pred predným fotoaparátom, a akonáhle zovrite ruku v päsť, začne odpočítavanie, ktoré vám dá čas, aby ste zaujali správnu pózu pre fotenie.

Dotiahnutá ergonómia

Preberá aj osvedčené prvky dizajnu vrátane originálneho vykonaného zadného tlačidla. Už nebudete musieť hmatať na bočné či horné tlačidlo a zvládnete ovládať prístroj pekne jednou rukou. K tomu je telefón prispôsobený  zakriveným tvarom a displejom od kraja ku kraju. Aj napriek nadštandardnej veľkosti displeja sa vám tak bude skvele držať a palcom budete jednoducho ťukať na požadovaný obsah.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
9,95 mm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den telefon LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan má hotspot? Děkuji Svoboda (Prosím nevolat napište mi email děkuji)

Diskusia a poradňa k LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan
Príslušenstvo pre LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Spirit 4G LTE (H440n) Titan.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií