PET AD homeoffice

LG Twin Wash

Zobraziť katalóg
LG Twin Wash
Práčka so sušičkou s multitaskingom, separátne plnenie, Turbo Wash
Kód:  CES7e001 Produktové číslo:  H6G1BCH2N Stránky výrobcu

LG Twin Wash

Juhokórejský gigant LG sa na tohtoročnom veľtrhu CES 2015 vytasil s poriadnou vychytávkou pre každú domácnosť. Ide v podstate o chytrú práčku , ktorá prakticky sama dokáže navoliť správne programy podľa vloženej bielizne, ale LG Twin Wash vie ešte oveľa viac. Nenápadný šuplík v spodnej časti totiž ukrýva menší bubon na vypranie ďalšej sady bielizne.

Už nikdy nebudete musieť skúmať, či vyprať najskôr farebné a potom biele prádlo, ale jednoducho ich vyperiete súčasne - každé v inom bubne. Ten horný je navyše skutočne objemný a na jeho naplnenie sa vôbec nemusíte ohýbať. Takýto moderný spotrebič má však aj integrované sušenie, takže vo väčšine prípadov odpadne aj otravné žehlenie. Všetky údaje sa dajú sledovať prostredníctvom rozmerného displeja priamo na práčke, ale nechýba ani aplikácia na chytré telefóny a tablety.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Chci se zeptat na cenu a dostupnost toho to zboží. Děkuji Krucký

prosim mna zaujima sirka pracky

Dobry kedy bude konečne v predaji dakujem

Diskusia a poradňa k LG Twin Wash
Príslušenstvo pre LG Twin Wash
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Twin Wash H6G1BCH2N.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií