Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

LG VR94070NCAQ

Zobraziť katalóg
LG VR94070NCAQ
Bezvreckový vysávač príkon 620W, nádoba na prach 1.2l, HEPA 14 filter, funkcia Follow Me, ovládanie na rukoväti, teleskopická trubica, podlahová hubica, hubica na parkety, štrbinový nadstavec, príslušenstvo 2v1, doba nabíjania 4.5hod, doba prevádzky až 40min
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ELG100j Produktové číslo:  VR94070NCAQ Stránky výrobcu

LG VR94070NCAQ

LG VR94070NCAQ je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vysávač od LG je na prach ako ďas. Nezaskočí ho akákoľvek vzdialenosť ani plný sáčok - žiadny sáčok totiž nemá ani nepotrebuje. Vysávač nie je nutné pripájať do elektrickej siete, pretože je vybavený akumulátorom, ktorý zaistí perfektné vysávanie až po dobu 40 minút. Za tú dobu zvládnete vysať pokojne aj celý byt a ešte ho budete môcť požičať susedke. Dokonca aj sused, ktorý má problémy s chrbtom, ho iste bude obdivovať, pretože sa nebude musieť ohýbať alebo balansovať na jednej nohe, aby vysávač zapol - ovládanie je umiestnené na hadicu, takže stačí pohnúť jedným prstom.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezvreckový batériový vysávač
  • Napájanie 80V Li-ion batériou
  • Doba nabíjania 4,5 hod
  • Výdrž batérie: 17 min. Vysoký výkon, 40 min. Nízky výkon
  • Funkcia Follow me
  • Funkcie Kompresor pre trojnásobné zníženie objemu prachu
  • Certifikácia BAF, SLG (5 hviezdičiek)
  • Filtračný systém HEPA 14
  • Akčný rádius bez obmedzenia
  • Teleskopická sacia trubica
  • Nástavec na podlahu a tvrdú podlahu, štrbinový nástavec

Je libo tancovať?

Upratovanie už nemusí byť otrava. Užívajte si ho od začiatku do konca a uvidíte, že vysávač, ktorý nemá žiadnu prívodnú šnúru, vám bude perfektným partnerom. Rôzne tanečné pózy a figúry s ním zvládnete bez problémov, nebude vám prekážať kábel a nebude vás vôbec nič obmedzovať. Ani vzdialenosť medzi tanečnými partnermi už nebude problém, pretože vysávač je vybavený funkciou Follow me, ktorá presne identifikuje, ako ste od neho pri vysávaní-tanci ďaleko. Pustite si hudbu na plné pecky a roztočte to!

Žiadne ďalšie hepčíííííí

Filter Hepa 4 disponuje štyrmi vrstvami filtrácie a zaistí tak perfektnú starostlivosť aj o alergikov. Vysaje aj tie najmenšie čiastočky a vďaka prachovému kefami a hubicu na čalúnenie 2v1 bude upratovanie hračka - či už ide o vysávanie podlahy, alebo pohovky. Prach nezostane vôbec nikde, hliníková teleskopická hubica s podlahovou hubicou a hubicou na tvrdú podlahu zabezpečí, že návštevy budú môcť u vás chodiť pokojne len v ponožkách.

Ekologicky je aj ekonomicky

Bezvreckový vysávač vás už nikdy neprekvapia nutnosťou vymeniť plný sáčok. Nebudete sa teda musieť stresovať, či máte náhradnú v zásobe, keď za dve hodiny majú doraziť hostia. Jednoducho plný zásobník vysypte a pokračujte v upratovaní. Ale ani to nebudete musieť robiť moc často, nádoba na prach má totiž objem 1,2 litra. Navyše je vybavená funkciou Kompresor, ktorá zmenší objem nazbieraných nečistôt a tým zníži frekvenciu vysypávanie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
620 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
31,6 cm Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG VR94070NCAQ
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií